Bivši fu....?????

jure33

Zelenc'
11. dec 2012
4
0
1
Zanima me če sem samo jaz čuden ali je mogoče moja.

Prej je bila v zvezi pa se je malo dol dajala z enim tipom. Zdaj je v zvezi z menoj, tip s katerim se je prej dajala dol jo pa še kar vabi. Sicer na kosila
smile-1.gif
in njej se ne zdi nič takega če gre. Pa me zanima kaj mislite o tem. Je to normalno da gre in sem samo jaz malo čuden?

l.p.

twins

Pripravnik
21. nov 2011
63
0
6
Savinjska
ma sam čimdlje stran od nje, če se ji nc ne zdiu cudn da hodi z bivšim na kosila, pol nima use pospravljen pod streho
smile-1.gif

jure33

Zelenc'
11. dec 2012
4
0
1
Pa če mi ona govori da me ima rada pa da bi bila rada z menoj. pa zelo resno vezo imava

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik jure33 pravi:
Pa če mi ona govori da me ima rada pa da bi bila rada z menoj. pa zelo resno vezo imava

Potem se na kosila z bivšim ne hodi.

Jaz z bivšimi babami nimam absolutno nobenega stika več, še pozdravim težko na ulici oz. se pustim pozdraviti.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Ti to resno? Resna zveza? Samo kosila
hysterical-1.gif
? Od kod si pa prišel? Daj no, bodi resen. Tip ti bejbo nabija v času kosila (pa tudi ob drugih urah). Očitno jo tako, kot ji paše. Ti jo očitno tako ne znaš/nočeš/ ne moreš (več možnih odgovorov). Pravilno so ti povedali o kurbicah. Veš koliko takih "poštenih" bejb za "kosila" poznam osebno?

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Itak je normalno, da gre odrasla ženska na kosilo s komerkoli želi, to tu sploh ni problem, ampak to, ali ji zaupaš ali ne. Če ji ne zaupaš, pa ne vem, zakaj si sploh z njo. Alarm bi se ti načeloma moral prižgat že, ko si izvedel, da je varala bivšega (načelna baba, ki ve, kaj hoče, bi ga že prej nogirala ali se v štartu dogovorila za odprt odnos). Lahko ji pa tudi poskusiš preprečevat kontakt z vsemi moškimi in jo oblečeš v nindžo, če meniš, da bo to bolj enostavno (namig: ne bo).

jure33

Zelenc'
11. dec 2012
4
0
1
Tud pod razno ji ne mislim nič preprečevat. Tega se itak ne da. Samo pač res jo imam rad pa me boli ko gre tko veselo. Njej je to čisto normalno.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Nekak razumljivo je, da punca gre s kolegom na pijačo/kosilo. Da, pa gre na kosilo s tipom, ki jo je nabijal medtem, ko je bla ona v zvezi z drugim, zdaj pa tebi isto dela. WTF?

Začni ti tudi s kolegicami hodit na kosilo. Al pa enkrat pošlji kakega kolega, ki ga ne pozna, za njo, da ti bo malo sporočil kaj se bo dogajalo.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Meni je tudi čisto normalno, da nekdo gre veselo na kosilo. Ni mi pa normalno, da nekoga boli, da njegov partner gre veselo na kosilo. Ali zaupaš ali nogiraš, vse ostalo bo en zanič kompromis.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
A kosilo s tabo jo pa ne zanima?
Se ti začni kam drugam na kosilo hodit.
Boš vsaj videl če bo kaj ljubosumna

Nazadnje urejeno:

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Nima kej k bivšemu hodit na kosila oz. se z njim sploh dobivat. je z razlogom bivši ampak zgleda da pri njej to ne velja. Povej ji da ti to ni všeč in da te živcira, če te ima res rada potem ne bo počela stvari ki ti grejo na spolovilo, je tako? Če bo pa zagnala vik in krik da so samo kosila, da to ni nč kej takga jo pa postavi pred dejstvo, ali on ostane bivši v pravem pomenu besede ali pa boš ti bivši. Jo imaš lahko še tako zelo rad ni pa nujno da obstaja takšna ljubezen tudi iz druge strani. Jaz tega ne bi pustil uglavnem...za mene je bivša bivša, nimam namena imeti z njo stika in ga nikoli več en bom mel, nti pod razno pa z njo hodil na kakšno pijačo oz. kosilo, WTF?!?

Nazadnje urejeno: