Bitka pri Grahovem med Domobranci in Partizani

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.417
2.581
113
Ali je govor Žavbija v današnjem duhu sprave?
Ste v zadnjih 6 mesecih slišali še kakšen tako ''močen'' govor?
Škoda, res škoda!

Bi pa rad slišal mnenje Pirčevke. In to za to, ker je isto temo imela v teh dneh ona!

tomi

Guru
1. sep 2007
18.593
9.816
113
40
MB
levi so bolj kult smrti, tak da to prepuščamo njim :D oni ko so jih ganjali z bajoneti bodo pa medtem sezidali tisoče stanovanj ki so jih oni obljubili.

vici se pišejo sami.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Kaj to izdajalca lepiš?
Očitno nisi pogledal oz poslušal podkasta. Možina je zgodovinar, in njegovi sorodniki so pripadali tigr-ovcem. Zdej, če preučuje oziroma govori o delu zgodovine, ki tebi ne paše, še ne pomeni, da je izdajalec.
Saj po mojem mnenje se pri vseh vojnah , nekje v ozadju že delajo spletke, kako pridit po vojni na oblast in tukaj je bilo isto.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.437
2.390
113
Pomurje
Očitno nisi pogledal oz poslušal podkasta. Možina je zgodovinar, in njegovi sorodniki so pripadali tigr-ovcem. Zdej, če preučuje oziroma govori o delu zgodovine, ki tebi ne paše, še ne pomeni, da je izdajalec.
Saj po mojem mnenje se pri vseh vojnah , nekje v ozadju že delajo spletke, kako pridit po vojni na oblast in tukaj je bilo isto.
Se pravi se njegovi sorodniki v grobu obračajo.

Tako je. Že med vojno so pri nas delali čistko med švaboni in lahi.

Vsaka vojna spreminja oblast. Hvala bogu smo se rešili kralja in desetine.
Zdaj imamo demokracijo in petdesetino.

• Haha
Reactions: visek_izobrazbe

böc

Majstr
1. avg 2007
2.385
443
83
Dobro napisano. In tisti, ki niso prišli so bili/so še vedno užaljeni. Kot je rekel Lojze: preveč petelinov na (pre)majhnem kupu gnoja.
Še dobro, da tip ni študiral matematiko, ker potem bi bi bilo deljenj z nič mala malca - znanstveno dokazano. In če ne bi bilo partizanov, takšnih ali drugačnih, bi se on pisal malo drugače in bi verjetno proučeval in pisal o fojbah.