Ampak, če ga prehitiš?težko prideš z nekom skupaj ki bi te ubil zato ker se ne strinjaš z njim
Kaj to izdajalca lepiš?
Zato se pa z muslimani takoj povohajo...levi so bolj kult smrti, tak da to prepuščamo njim oni ko so jih ganjali z bajoneti bodo pa medtem sezidali tisoče stanovanj ki so jih oni obljubili.
vici se pišejo sami.
Očitno nisi pogledal oz poslušal podkasta. Možina je zgodovinar, in njegovi sorodniki so pripadali tigr-ovcem. Zdej, če preučuje oziroma govori o delu zgodovine, ki tebi ne paše, še ne pomeni, da je izdajalec.Kaj to izdajalca lepiš?
Se pravi se njegovi sorodniki v grobu obračajo.Očitno nisi pogledal oz poslušal podkasta. Možina je zgodovinar, in njegovi sorodniki so pripadali tigr-ovcem. Zdej, če preučuje oziroma govori o delu zgodovine, ki tebi ne paše, še ne pomeni, da je izdajalec.
Saj po mojem mnenje se pri vseh vojnah , nekje v ozadju že delajo spletke, kako pridit po vojni na oblast in tukaj je bilo isto.
??? A naše zažgane arhive misliš?Okupatorski arhivi ti so nemara boljši kot naši. Sicher meli.
Ko pa jaz preberem tvoj post pa te proglasim za de.bilaRekel je tudi, da se nemcem v dražgošah ni splačalo zoperstaviti.
Takrat sem ugasnil in ga proglasil za izdajalca
To se meni zazdi glede tebe ob vsakem tvojemKo pa jaz preberem tvoj post pa te proglasim za de.bila
Dobro napisano. In tisti, ki niso prišli so bili/so še vedno užaljeni. Kot je rekel Lojze: preveč petelinov na (pre)majhnem kupu gnoja.Saj po mojem mnenje se pri vseh vojnah , nekje v ozadju že delajo spletke, kako pridit po vojni na oblast in tukaj je bilo isto.