Bitka pri Grahovem med Domobranci in Partizani

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

netko

Guru
25. jul 2007
6.931
2.236
113

nobenga ni bomba zadela tedaj :) ni podatkov

mogoce kdaj v preteklosti bil lastnik jud, dok iz mesta niso bili izgnani, a vprašanje, ker to ni mestno jedro

nimaš pojma in lažeš oz. želiš podtikati

hiša je zrasla na ruševinah judovsko-ameriške bombe

očitno si ti kje na šenk prišel do nacionalizirane nepremičnine, ki se potem ni mogla upravičencem vrnit zaradi te izjeme

pravi lopov si, že iz slike avatarja jasno
Vec kot ocitno si uzival privilegije rezima, nic zasluzil vse pokradeno

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
387
83
Vipavska dolina
Zakaj je že izginil forum Parlament?
No mogoče bo žez 200 let kljub vsemu zaključek 2 SV tudi pri nas.
BTW izdajalci so sodelovali z okupatorjem tudi pred 2 SV, vsaj Primorci vemo za to.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

netko

Guru
25. jul 2007
6.931
2.236
113
... na obeh straneh, ne samo na tisti s katero ti simpatiziraš
Jaz ne simpatiziram nisem bil del ne enih in ne drugih, preziram pa skrajna dejanja obeh strani pri tem pa ne morem mimo tega, da me komunisticna motijo bolj ker so se dogajala predvsem v casu ko tega ni bilo treba, bila zverinska invec ko ocitno zelo dobro idealizirana, kar vidimo se danes v obliki zapisov snaucerja ali pa v nastopu smrkavca na proslavi

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.885
-321
48
Valparaiso
Jaz ne simpatiziram nisem bil del ne enih in ne drugih, preziram pa skrajna dejanja obeh strani pri tem pa ne morem mimo tega, da me komunisticna motijo bolj ker so se dogajala predvsem v casu ko tega ni bilo treba, bila zverinska invec ko ocitno zelo dobro idealizirana, kar vidimo se danes v obliki zapisov snaucerja ali pa v nastopu smrkavca na proslavi
nope, gori si lagal in me blatil, tipičen izdajalec

ne moreš se skrit, črke te razkrijejo

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in jest5

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
387
83
Vipavska dolina
Mene motijo vsa taka dejanja, vem tudi da je bil marsikdo nedolžen "pospravljen" ker nekomu ni bil všeč. Verm pa tudi kaj j počela druga stran, iz pričevanj očeta, starih staršev in drugih sorodnikov. Zdaj če ti ali kdo drug bolj verjame Možini naj mu, naj ga še povpraša kje je bil njegov oče med vojno, jaz imam svoje mnenje o njem in njegovih zgodbah.
Moji družini partizani niso storili nič, so pa denimo četniki ali ustaši, ampak so kmalu zaključili svojo zgodbo. Starega očeta so italijani zaprli zaradi izdajualca, hrano v zapor so mu nosile hčerke, moje tete. Naj se jim klanjam, makaronarjem in izdajalcem?

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.885
-321
48
Valparaiso
Vojni dobičkarji.
Nekdo je moral za hišo delat, ti pa si jo prisvojiš, od ubitega, ker si zmagovalec.
Fuj.
Smrad.
lopov lažnjivi, pa tudi če bi to bilo res, zmagovalec ima pravico do plena

edini problem vidim, da si se ti izmaknil svincu oz tvoji izdajalski predniki in sedaj tu lažes in obtožuješ preko vseh meja

saj bo tudi tebi račun izstavljen za nemarne laži, ki jih tu pišeš, še vedno je bilo tako

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in jest5

netko

Guru
25. jul 2007
6.931
2.236
113
enostavno ne razumeš dejanja enih so se z letom 1945 ustavila dejanja drugih pa so se stopnjevala ravno od 1945 naprej in tega ne moreš relativizirat s tem kaj je počela druga stran med 1941 in 1945 za takrat smo se strianjali, da je bila vojna kajne
in samo za evidenco dejanja izdaje torej sodelovanja z okupatorjem zaradi lastnega prepričanja, da bo pod okupatorjem bolje torej lastnih kortisti obsojam in se mi zdi skrajno zavržno in ne poznam nikogar takega niti njihovih potomcev, če so med vojno bili ubiti hvala bogu, da so bili takot kot vsi ostali okupatorjevi vojaki, o vsem ostalem pa me ne boste prepričali ker je bilo v imenu ideologije komunizma

in ko smo pri preračunljivosti vam navžem še eno kost o izbrisanih, tam je bilo veliko preračunljivcev, ki so pričakovali da nas bo armija pospravila