po drug stran še nikol nisem slišu, da bi kdo, ki je u lajfu uspel, izreku zahvalo Rupniku, Peterlinu in ArgentiniZehhhh...
Ja, nesposobnežem so vedno drugi krivi
pa tud dolfetu ne
po drug stran še nikol nisem slišu, da bi kdo, ki je u lajfu uspel, izreku zahvalo Rupniku, Peterlinu in ArgentiniZehhhh...
Ja, nesposobnežem so vedno drugi krivi
so jo, pa musoliniju tudi (infrastruktura, industrija, itd)...saj so dost naredili za razcvet, samo je blo znanto preveč slabega zraven. tega jim pač ni mogoče odpustiti, kljub vsem pridobitvampo drug stran še nikol nisem slišu, da bi kdo, ki je u lajfu uspel, izreku zahvalo Rupniku, Peterlinu in Argentini
pa tud dolfetu ne
Mnogi še dan danes hodijo v ''kučico cviječa''.po drug stran še nikol nisem slišu, da bi kdo, ki je u lajfu uspel, izreku zahvalo Rupniku, Peterlinu in Argentini
pa tud dolfetu ne
kako je z uradnimi urami, če se želi približat?Nemec ima pisarno v NG že neki časa in se trudi približati povprečenmu janezu in mu pomagati rešiti njegove težave..... to viš je šele zabavno
in dalje v tvojem stilu:"Viri za učenje zgodovine, ki nudijo resnico in zanikajo komonajzarske laži:
5. Gospod župnik so rekli
4. Očividci so dejali
3. Dedek mi je povedal
2. Mag. Grims je pokazal slike
1. Pričevalci dr. Josepha G. Mozhine"
Poznal sem osebno. (vsi so že mrtvi)Hah, to je zato, ker nikogar ne poznaš osebno.
in dalje v tvojem stilu:
@mfarles
Familije, ki gojijo psihopatologije, narcisizem, seveda lažejo svojim potomcem. Lažejo tudi zato, ker otroci lahko nehote spregovorijo, če ne bi "verjeli" lažnivim staršem. Tako se uničevalni vzorci prenašajo iz roda v rod, zg. ponavlja kot farsa. Ta primitivni komi profil dokaz.
+ lepo si pokazal, katere profile slediš. Nekega obsedenca z možino in dežmanom... zrcalna kopija 123ja - pa ne profil.
ne vem, amapk je tud na FB (tam to oglašuje) tko da ga lahko tud po MSN kontaktirašMnogi še dan danes hodijo v ''kučico cviječa''.
kako je z uradnimi urami, če se želi približat?
ti si očitno že en tak glede na tisti zgornji prispevekPoznal sem osebno. (vsi so že mrtvi)
Iz obeh strani.
Sedaj pa izračunaj, koliko je star nekdo, ki lahko še kaj pove in je živel 1941.
86 in 84, dva primera. Če si torej poznal iz obeh strani, od kod torej norčevanje...Poznal sem osebno. (vsi so že mrtvi)
Iz obeh strani.
Sedaj pa izračunaj, koliko je star nekdo, ki lahko še kaj pove in je živel 1941.
2023-1943=8086 in 84, dva primera. Če si torej poznal iz obeh strani, od kod torej norčevanje...