Ma ja, bo ze, ce bo, ce ne bo, pa tudi ne bo hudega...verjetno pri nas nismo kreditov jemali za vlaganje, kot drugje. Tiste pa lahko glava boli ja.Kar tolaži se s tem znucanim rekom
Skoda, da nisi kupoval po sistemu dollar cost average, bi mel vec kot 10%... To je dobra taktika za katerokoli investicijo, kjer se pricakuje dolgorocna rast.Sem l.2007 in 2008 vložil v delnice po celem svetu slabo letno plačo. No, v času krize sem imel samo še dobre 40% vrednosti. Takrat sem se sprijaznil, da je vse šlo v 3PM in sem pustil noter, tudi če vse propade. Čakal sem do lani, da se je delniški trg pobral in zaslužil pač borih 10%, potem sem vse vzel ven.
Torej, sem dal "krst" skozi. Sedaj sem na "krstu" št.2. Ne bom pobral ven, dokler ne bom v plusu. Če bo vse propadlo, pa naj. V delnicah sem čakal skoraj 10 let, pa bom še v kriptu.
medtem v švici
No sem testiral tole je nateg tako da kdor se s tem botom matra naj ga izbrisehttps://t.me/Bitcoin_Hourly_bot?start=495764774
Moj refferal na telegramu rabim se 2 kandidata da probamo ce se lahko denar izplaca ali je vse en nateg. Ce se najdeta 2 dobri dusi da testiramo tole.