Citat:
Uporabnik smt pravi:
se maloCitat:
Uporabnik smt pravi:
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Ajd, ena napoved za hec...
- Opcija 1: vrh vrednosti pri Bitcoinu smo že videli in ne bo šlo višje...
- Opcija 2: v naslednjem tednu/mesecu pride še do enega rukarja do 20.000/25.000 in za tem dol..., pod vrednost kjer smo danes...
p.s. Nisem vpleten, samo z zanimanjem spremljam
evo moje napovedi: cez max dva meseca se bodo zaceli samomori...
nisem vec vpleten...
Citat:
Uporabnik pioneer pravi:
lol, to je drobiž... 2 dni nazaj je nekdo kupil za 10 miljard...
Ko se je hrvaski telekom privatiziral se je v njega hoteoxinvestirai 2 miljardi. Sprejeli so 800m. Vsi so pricakocali, da se bo 1,2m investiralo nazaj v delnice. Pa se niCitat:
Uporabnik pioneer pravi:
seveda, ene 10% je šla cena gor. Ne pozabit da "manjka" nekje 0.5 triljona, ki čaka na borzah da se ponovno vključi not. Ajde mogoče par miljard manj, ker so vmes še ljudje ki so izgubili in se ne bodo več vrnili nazaj ali pa čez nekaj časa, ko bo spet polno novic kako iz 1k prideš na 10k...
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Jaz sem. Ker sem začela začetek januarja. Ampak mi ni problema to imeti notri do konca leta. Banka bi mi dala 0,1% obresti. Trenutno sem slabih 10 posto zadej. Ni glih za harakiri. Me zanima ali bom v primerjavi z banko na koncu leta v plusu ali minusu...
P.s. Lažem. Denar sem potegnila iz skladov ne varčevalnega računa. Tam mi je delalo 5% na leto. To moram premagati.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ti si tipični primer malega človeka, ki pušne (cukneš denar iz nekod, da ga stran vržeš)
Tisto je lokalna zadeva, to pa globalna. Zadeva je v povoju niti ni na radarju obrata trgovanja delnic. Primerjaj koliko denarja je izginilo v petek in ponedeljek, ko je DOW padel 1.2k točk... Kripto z izlivom 0.5 triljona je mali prdec proti temu... Boš rekel, da tam tudi ne bo denar nazaj šel?Citat:
Uporabnik tratnjak pravi:
Ko se je hrvaski telekom privatiziral se je v njega hoteoxinvestirai 2 miljardi. Sprejeli so 800m. Vsi so pricakocali, da se bo 1,2m investiralo nazaj v delnice. Pa se niCitat:
Uporabnik pioneer pravi:
seveda, ene 10% je šla cena gor. Ne pozabit da "manjka" nekje 0.5 triljona, ki čaka na borzah da se ponovno vključi not. Ajde mogoče par miljard manj, ker so vmes še ljudje ki so izgubili in se ne bodo več vrnili nazaj ali pa čez nekaj časa, ko bo spet polno novic kako iz 1k prideš na 10k...
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Jabe: Mislim, da je najhujse mimo. Zna še zanihat dol, ampak to je pomoje to.