Bitcoin-hudičeva valuta.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Iz ledgera sem prenesel na exchange kjer sem nekaj LTCja zamenjal za ETH. ostalo pa sem 10 min pustil USDT... in cakal in razmisljal...
smile-1.gif
ne dolgo.

kura

Zelenc'
21. dec 2017
8
0
1
ja kupila, sam transakcija še ni vidna na conbase. Rada bi imela denarnico, ampak nisem najdla, brala 2 h ta forum pa ne najdem kje to pise. Ali je možno samo da mi en pove kako poteka papirna in hladna denarnica. Kako to izpeljat, da bo vse zihr.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
In kok si pušnil s stroški transakcije?

Daj se že opogumi, pušimo tisti, ki se radi igramo te hektične dni. Če skoraj karkoli kupiš pa držiš 1 mesec boš zaslužil. Ali pa 3 različne pa bo en 100+ naredil, drugi 30, tretji pa pač mali minus ali nič, ker se projekt v tem času ni izvedel.

Pa ne zajebavam se, ne delam se norca ipd.. resno me zanima. Ne poznam zadeve, me pa zanima. Če čekiram vsak dan ceno, ne da bi kaj investiral, potem veš da bi me obsedlo, če bi imel kaj notri.
grin1.gif

PS: Ko že o ceni, cena Bitcoina gre kar ornk navzdol.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Mene tudi zanima, kaj se sploh zdej dogaja al je več al manj navadna korekcija?

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
No takole. Na XRP zjutraj nisem odreagiral, ker sem imel v BCH. Stop loss me je sedaj odreši razmišljanja, zato moram nekam vtakniti nekaj €.

BTC je na 13k, LTC 255... Po nekih kazalcih bi lahko BTC šel še dol. Bi pa nekaj iz Bitstamp ponudbe.

Počakam da minejo prazniki ali ?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.114
4.084
113
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Mene tudi zanima, kaj se sploh zdej dogaja al je več al manj navadna korekcija?

Market cap že par dni ne raste več.

Pumpajo se obskurni šitkojni, med drugim taki ki so narejeni za zajebancijo.

... hm, meni diši po temu da se je piramida nehala filat oz. se je določen večji delež obstojecih holderjev odločil da vnovči dobičke. Kaj sledi pa vprašanje, predvsem kakšne večje padce trenutno preprečuje dolga vrsta čakajočih potrditve na borzah! Če tega ne bi bilo bi rekel da je trenutno čas da se pobere šila in kopita in počaka da stvar zgrmi v poden!
evil.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Pa sej, če pogledaš prejšnjo korekcijo 2-3 tedne nazaj, je ta zelo podobna. Če daš na 4H chart na bitstampu recimo boš videl, o čem govorim. Sedaj bi morda že moral biti odboj navzgor, če potegnemo spodnjo linijo
rolleyes-1.gif

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Stvar perspektive .. če gledaš graf za nekaj dni ali teden, zgleda padec "ogromen"
če pogledaš graf za en mesec, pa sploh ne izpade tako slabo, kajti pred mesecem dni je bil še pod 10.000$

Lani ob koncu leta smo se pa še spraševali ali bo BTC presegel jurja in ali bo prilezel morda celo do 2.000$, kar bi bilo fantastično
evil.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Me zanima, kdo bo naredu prvi film od BTC-ja? Tisti, ki ga naredi (pomoje se že snema) bo zaslužu ogromno.

okrim

Pripravnik
6. feb 2012
96
0
6
Citat:
Uporabnik kura pravi:
ja kupila, sam transakcija še ni vidna na conbase. Rada bi imela denarnico, ampak nisem najdla, brala 2 h ta forum pa ne najdem kje to pise. Ali je možno samo da mi en pove kako poteka papirna in hladna denarnica. Kako to izpeljat, da bo vse zihr.
Hladna papirnata denarnica. Greš na https://bitaddress.org Ta denarnica mislim, da je najbolj enostavna. Naložiš si na računalnik in nato lahko brez povezave z internetom ustvariš denarnic po želji koliko jih pač rabiš. Zgeneriraš denarnico in jo natisneš na papir, ter pospraviš v omaro na sigurno mesto.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.222
1.726
113
40
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Ajd, ena napoved za hec...

- Opcija 1: vrh vrednosti pri Bitcoinu smo že videli in ne bo šlo višje...
- Opcija 2: v naslednjem tednu/mesecu pride še do enega rukarja do 20.000/25.000 in za tem dol..., pod vrednost kjer smo danes...

p.s. Nisem vpleten, samo z zanimanjem spremljam
wink-1.gif

Trenutno tadruga napoved se drzi...

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
To pa resno upam, da noben ni vzel kredita za to... Zlato pravilo je, da v katerokoli investicjo greš, daš le toliko kolikor si pripravljen izgubiti!

listek890

Pripravnik
12. nov 2016
36
0
6
Sem bil letos zelo blizu, da bi vzel kredit, na žalost ga nisem, ker sem naredil 20x. Ga pa sedaj nikakor ne bi vzel pri teh cenah. Čeprav drugo leto zna biti zelo zanimivo
smile-1.gif