Bitcoin-hudičeva valuta.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Uporabnik Pioneer je par dni nazaj napisal, ali se bolj splača ETH ali LTC, vendar se ne spomnem točno, kateri je boljši, ker sam uporabljam Ripple iz Bitstampa naprej. Klikni ga in poglej njegove objave.

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Preprosto vprašanje: registriral sem se na Coinbase (po nasvetu in z linkom nekoga zgoraj
wink-1.gif
) so me potrdili, in sem testno nakazal drobiž € gor z mojega računa (z ženinega, čeprav sem gor pooblaščen pa ni knjiženo - a bom to kdaj dobil nazaj?). Nekdo je predlagal da se potem na Coinbase kupi XRP (če se ne motim) in prenese na Binance recimo (tudi tam sem registriran) in se tam kupi, kar pač želiš.
AMPAK: meni na Coinbase ponuja samo BTC, ETH in LTC, a je to to, al kaj narobe gledam/delam?
ETH pošlji je najcenejši pri njih, drugače pa ko pošiljaš iz TRR mora bit iz tvojega računa ne iz ženinega, tudi če si pooblaščenec piše njeno ime. Lahko ti zavrnejo transakcijo. Plus to spada že pod klavzulo: pranje denarja... Na forexu sploh ne moreš tega početi, tukaj pa še ne vem. Bolje je da pošlješ direkt iz svojega imena, tudi zaradi davkov, ker boš moral pojasnit vse transakcije...

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Hvala, saj sem poslal testno po 1€ me je samo zanimalo če bo šlo. Iz mojega računa je bilo gor popoldan istega dne, z ženinega pa še ni gor in verjetno sploh ne bo. Saj me ne bo hudič vzel za 1€. Ga knjižim na slabo naložbo.
smile-1.gif

Sem jih pa kontaktiral pa čakam odgovor.

Nazadnje urejeno:

kura

Zelenc'
21. dec 2017
8
0
1
prosim za info kako si priskrbim papirno denarnico ali hladno denarnico, da grem lahko v akcijo
smile-1.gif

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
kaj točno pa bi rad naredil? za štart če še nimaš nič kovancev ne rabiš denarnice

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.455
1.915
113
Kakšen teden nazaj je bila ravno v tej temi ogrooooomna debata okoli papirnatih denarnic. Klik klik klik nekaj strani nazaj, pa bo.

okrim

Pripravnik
6. feb 2012
96
0
6
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Hvala, saj sem poslal testno po 1€ me je samo zanimalo če bo šlo. Iz mojega računa je bilo gor popoldan istega dne, z ženinega pa še ni gor in verjetno sploh ne bo. Saj me ne bo hudič vzel za 1€. Ga knjižim na slabo naložbo.
smile-1.gif

Sem jih pa kontaktiral pa čakam odgovor.

A sprejemajo tako male vsote? Tu ni nobenega haska. A ni nobenih pravil koliko je najmanjši znesek. Pri malih zneskih, (ki so smešni) bi kdo pomislil, da se to otroci igrajo.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Tebi ki imaš denar se pač testira z veliki vsotami, mi otroci pa z majhnimi.

Drugače pa ja 1,99€ je najnižji nakup.

Če bi pred 10 leti za 1€ kupil BTC bi imel sedaj koliko?
wink-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Vceraj me je cel dan žrlo in sem si izplačal 10%.. oz prodal sem 10%... čez 10 minut sem že kupil nazaj... :D

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
In kok si pušnil s stroški transakcije?

Daj se že opogumi, pušimo tisti, ki se radi igramo te hektične dni. Če skoraj karkoli kupiš pa držiš 1 mesec boš zaslužil. Ali pa 3 različne pa bo en 100+ naredil, drugi 30, tretji pa pač mali minus ali nič, ker se projekt v tem času ni izvedel.