ETH pošlji je najcenejši pri njih, drugače pa ko pošiljaš iz TRR mora bit iz tvojega računa ne iz ženinega, tudi če si pooblaščenec piše njeno ime. Lahko ti zavrnejo transakcijo. Plus to spada že pod klavzulo: pranje denarja... Na forexu sploh ne moreš tega početi, tukaj pa še ne vem. Bolje je da pošlješ direkt iz svojega imena, tudi zaradi davkov, ker boš moral pojasnit vse transakcije...Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Preprosto vprašanje: registriral sem se na Coinbase (po nasvetu in z linkom nekoga zgoraj) so me potrdili, in sem testno nakazal drobiž € gor z mojega računa (z ženinega, čeprav sem gor pooblaščen pa ni knjiženo - a bom to kdaj dobil nazaj?). Nekdo je predlagal da se potem na Coinbase kupi XRP (če se ne motim) in prenese na Binance recimo (tudi tam sem registriran) in se tam kupi, kar pač želiš.
AMPAK: meni na Coinbase ponuja samo BTC, ETH in LTC, a je to to, al kaj narobe gledam/delam?
a kupljene maš že?Citat:
Uporabnik kura pravi:
ja jih dala na varno v denarnico.
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Hvala, saj sem poslal testno po 1€ me je samo zanimalo če bo šlo. Iz mojega računa je bilo gor popoldan istega dne, z ženinega pa še ni gor in verjetno sploh ne bo. Saj me ne bo hudič vzel za 1€. Ga knjižim na slabo naložbo.
Sem jih pa kontaktiral pa čakam odgovor.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
In kok si pušnil s stroški transakcije?