BigBrother II. part III

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
pa kok ste vi stari? v igri je okol 100.000 € (!!!!!!!!!!!!!!!!!) vi se pa obnašate kot da so si prišli frende iskat
bonk.gif

VSI od prvega do zadnjega iščejo načine da pridejo v vodstvo in poberejo keš. vsak k misl drugač, je mamile al pa sam sebi laže
bonk.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
res se gre za velik gnara,
ampak, da prides notr z izdelanim scenarijem za vseh 92 dni ja pa nemogoce,
se posebej ker ne poznas sostanovalcev, nalog, nimas podobnih izkusenj,....

in zaka pa ne, nekateri so se prsli tut sam zabavat

npr. Sandi daje obcutek, da se zabava, pokaze svoja custva,

npr. ce je vceri zaigral tist prizor, ko so mu domace pokazali, potem zasluzi oskarja

se men je souza prtekla

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
kako ne gre? cilj je 92.000€, "game plan" se pa vedno znova prireja. kako pa mislš da je v vojni? majo vse načrtovano od A do Ž? itak da ne.

@zagrabljenc ( upam da sm zadel nick
grin1.gif

EDIT: i would cheat, steal and kill. vse za zmago. jebš vse tm not, ne bi pršu po frende ampak po €. in medtem ko bi se oni objemal in pel kumbaja my lord kumbaja, bi jz pobral keš and got the f*ck out
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Jaz, odkar je Šaolin šel ven, nisem več gledal, ker mi ni bilo zanimivo.Zdaj, ko vidim 4 finaliste, sem presenečen, da je ženski ratalo med 4 prit.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Nic takega. Prisla je kasneje. Bila najprej imuna. Potem je s tybeom uravnavala nominacije - dokler niso vsi skupaj nominiral in tako ta njuna prednost ni vec prisla tako do izraza. In ze v prvo sta bila oba na vrsti. Tam ga je pac premagala, kar pa tudi ni bilo presenecenje, ker tip je
bonk.gif

Zmagala pa ne bo.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Ti si bil tudi na Kosovu? Sva že dva.
nahrung002.gif

Drugače gre pa samo za umetniški vtis, saj so vse momme vesele, delavne, razumevajoče itd. vse kar je publiki povšečno.

Mestno gledališče Ljubljansko.press
cool-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
A se vam zdi tale materinska ljubezen normalna? Se božajo, lubčkajo, vohajo...
redface-1.gif

Meni je to res smešno. OK, če ima punca z mamo podoben odnos, še mi nekako gre skupaj, ampak fant oz. moški, ki je star več kot 20 let.
uf-1.gif

Očitno išče v svojem sinu izgubljenega moža ali kaj...

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Citat:
Ti si bil tudi na Kosovu? Sva že dva.
Peæ, Prizren potem pa za 8 mesecev na albansko mejo.

Pa pustimo to. Tale odnos med mamami in otroci mi deluje, kar malo kaznivo. Valjanje po posteljah pa neprestano objemanje, lubčkanje, stiskanje... A bodo tile finalisti sploh kdaj lahko odšli od svojih mam, pomoje bi se jim zmešalo. Pač meni se zdi normalno, da si vesel se objameš in konec intimnosti. Uboge žene telih finalistov (če bodo sploh dobili dovoljenje za poroko od svojih mam)