BigBrother II. part III

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
thank you
smile-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
a je kdo opazu, da je una kokos a.k.a nina, postala nesramna! Kr pade vn, dokončuje drugim stavke, jih prekinja ipd... jaz sam upam, da mi je nau treba gledat še v kaki drugi oddaji, ker je ženska totalen podn, niti kančka profesionalnosti nima.

Marčelo je pogruntu, ja. Takrat, ko je reku, a to sliko? Mateja bi takoj letela vn, keš piška!
evil.gif

Sandi je dubu velik plus, ker se je cmeral pri gledanju svojih, ganljivo ni kej. Takim vsak privošč zmago.

Naske ne more hodt, kadar je ful veseu ooo to pa je kjut!
grin1.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
771
-9
16
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Samo je malo starejši (pametnejši) in je dojel montažno foro.
wink-1.gif

se šališ?
crazy1.gif

M je rekel kot obrazložitev, da ker je kao del tima, bo pa not ostal... take oslarije...
skužil je, ja...
bonk.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Vprasanje zakaj je rekel a sliko. Mogoce pa v hecu? Jaz bi tudi takoj rekel kaj takega. Ali pa igracko? Ce je to opazil v tistih nekaj sekundah in pod pritiskom
zmaga.gif

Pa se hotel je it kovanc metat (al kaj so ze mel) in mu nina ni pustila. Ce je bil preprican, da je slika, bi tvegal s kovancem? Gambler
smile-1.gif
Pol mi je pa bol vsec kot mi je bil prej. Sem mislil, da je bol ziheraski.

Mateja bi pa verjetno 2x padla na vse stiri na poti ven, ko bi vidla, da ji ponujajo avto
hysterical-1.gif
Tud 5 sekund ne bi razmislala.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Glede avtočkov se mi ne da, glede mam je pa tole:

Čez vikend v hiši stanujejo mamice. Češ, ker so jih "stanovalci tako zelo pogrešali".

Kje je torej problem?

Ideja takih potez torej je, da začno stanovalci rovariti drug proti drugemu - gonilo (in štart) so pa podivjani materinski hormoni (mamini "dobronamerni" nasveti, kaj naj njen/a dela in kaj ne, kaj in komu naj kaj reče, kako se naj obnaša, s kom in s kom ne...).
Da se sezona ne bi končala tako dolgočasno kot lani, ko sta tipa kot stara zakonca v penziji čičala in gledala na uro.

Saj menda niste mislili, da TV plačuje vikend pakete mamicam samo zato, da si slednje pogledajo, v kakšnem stanovanjcu živijo njihovi srčni zakladi?

Zame osebno je to res hudo manipuliranje s človeškimi čustvi.
Še posebej zato, ker gre za materinska čustva - 99,99999% mam bi v tej fazi ravnalo enako (ker gre nagon, ki ima povsem pametne utemeljitve), tu bo pa to normalno ravnanje izpadlo hudičevo negativno (pohlepno, preračunljivo, hujskaško,...).

Če bo to dejansko tudi tako šlo, pa seveda ne vem. Ker seveda nimam pojma, kakšne so te mame še sicer po karakterju, iz kakšnega okolja prihajajo in kako so bile napumpane že od doma.

Jaz pravim, da se nič od tega ne bo dogajalo ampak bodo mame sproščeno klepetale z ostalimi mamami ter sostanovalci. KAj več se ne bo zgodilo.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
ksz....

Kaj pa je Osenarci odletelo od krila;
Ko so nekaj po studiu lovili in kasneje je rekla ''no kader malo višje prosim''
bonk.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Verjetno eden od okraskov. To, da naj visje kazejo, je bil bol verjetno sam hec. Saj ni bilo nic takega.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
No jaz sem vceraj gledal BB, prej pa kar sem tukaj prebral.

Osenarca je obupna, jaz bi jo z veseljem sprcal sredi studia. Res krava.

Favorita za zmago sta ma marcelo pa meho. Vceraj se je marcelo izkazal res svaka cast, bil je neodlocen, vsi sostanovalci so mu prigovarjali da bolje avto kot pa MOREBITNA nagrada... Pa se ni dal nategniti. Pa ni sans da je vedel da je igracka ali kaj drugega, je pa sumil da je zajebancija samo kdo pa ve???
Pa tudi tako je marcelo mocan na psihicnem nivoju , predstavljajte si sebe nekje zaprtega 3 mesece pod videonadzorom... Brez jokanja, tesnobe, stresa, depresije... Res svaka mu cast. Nic mu ne pride do zivega - mislim no, sklepam glede na ta forum pa govorice.

LP

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Res? Kljub temu da je bil na avto na sliki velik za 3/4 POPtv stavbe?
crazy1.gif
POP je ocitno presaltal v "panic mode" in so se neuspesnega iskanja seksa (mlajsih gledalcev) preusmerili na starejse. Vkljucno z vso patetiko, jokcanjem, objemanjem ....

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Kaj hoces rect s tem, da je bil 3/4 stavbe? Nihce ni opazil, da ne gre za pravi avto. Marcelo je zelel metat kovanec. Ker Nina ni dovolila, se je odlocil sam.
Mateja je komaj dihala, ko ga je zagledala. Ce bi bila izbira na njej, bi bila se tisto minuto zunaj. Naske je tudi norel, ko ga je videl.

Torej. Kaj si zelel reci s temi 3/4? Da so vsi takoj videli da ni pravi?
tongue-1.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
No, ker ne spremljaš, ti naj povem, da najmočnejši je Sandi in mislim da je že zmagovalec. Razen, če se v finišu ostali navijači odločijo glasovati za Sandijevega nasprotnika.

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Po moje pa ima največ možnosti za zmago prav Naske. In glede na to, da je tudi skoraj vsak izseljeni tekmovalec rekel, da je favorit Naske, nekaj že bo na tem...

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Sandi ali Naske, Marcelo mogoče, Mateja itak nima šans. IMHO

Odvisno je pa od populacije, ki bo glasovala.

Izgleda da ima "Sandi fun" klub kar veliko pristašev, ki bodo glasovali. (gasilska zveza Slovenije; pevski zbori Dolenjske; pivski in harmonikarski kameradi s okolico); imajo celo majice s Sandijevo sliko.
zmaga.gif

Mu privoščim, čeprav, ko pride ven, ne bi bil rad v njegovi koži, bo zajebavanja ( penis, tiara, perutničke) da bo glava pekla..
hysterical-1.gif

Če bo javnost glasovala po nacionalnosti in bo večina srednjih let, potem bo zmagal Sandi, najstnice itak nimajo svojega favorita in za njih ni več zanimivo.
Naske - Meho, če ne bodo preveč izražene bosanske korenine ima tudi dovolj šans.
Marcelo je bolj mlačna voda.
Mateja pa deluje kot blondina, ki ima pobarvane lase, ali ima pa tako tremo.
evil.gif

355548-bb.jpg

Priponke

• 355548-bb.jpg
    355548-bb.jpg
    64,1 KB · Ogledi: 110