BigBrother II. part II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Letosnji bb sem zelo malo gledal pa vseeno dovolj, da sem opazil kaksen patetik je. Pa sploh nisem slisal nobene zgodbe o njegovem ocetu. Taka zgodba bi bila samo se pika na i k njegovemu pristopu.
sej sploh ni govoril (skoraj) nič o očetu, tole je moj komentar, ker ga poznam...
patetične pa so take izjave brez podlage, sama favšarija in ocenjevanje na podlagi tega od kod je in kakšne barve je..

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Nikoli nisem omenil barve. Nikoli nisem omenil iz kod je. Omenil sem samo da je pateticen. Saj je ok. Patetiki navadno najdejo dobro mesto pri najstnicah (in se mlajsih), ki verjetno tudi oddajo najvec glasov.
Pri starejsih se to redkeje prime, samo to ni vazno, ker starejsi ne glasujemo.

Ali je govoril o ocetu ali ni ne spremeni dejstva. Kot sem rekel. Jaz ga sploh nisem slisal govoriti o njem. Se pa res ne bi cudil, ker bi to spadalo k njegovemu liku.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Pa nehaj no, barva in rasa nima nobene veze...moti nas sleparjenje in prilizovanje....ti mu pa pripisuješ super lastnosti na podlagi barve in rase....
Mater, če nekoga iz "tujih" krajev zaradi njegovih značajskih značilnosti ocenimo negativno, je takoj nestrpnost v igri. Če bi tako ocenili onega Maræelota ne bi bilo problema...
Najbolje je, da vse damo tujcem in sebe zanemarimo samo zavoljo, da ne bomo "nestrpni in ksenofobni..."...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Barve je take, kot jaz avgusta. In tukaj ni nobene fovšarije, na začetku sem mislil, da je O.K. dečko, pa je kmalu pokazal pravi obraz. V tem kratkem času, odkar je v SLO, se je navzel tipičnih slabosti - hinavščine, opravljanja, škodoželjnosti, nevoščljivosti, kar spomni se kako je znorel nad Dejanom, ko so se skupine menjale.

Na drugi strani, mi je bil Seba na začetku antipatičen, potem sem pa videl, da igra na odprte karte, poštenost in fair play, on je bil teamski vodja in glavni kandidat za skupno zmago. Zdaj, ko je šel ven, je vse skupaj BV.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
zmaga.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0