BigBrother II. part II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
ne vem kje si to slišal, a že precej let je odkar ni videl očeta, ki je še bolan povrh vsega... Tyeb se je skoz sam preživljal tukaj, je v redu človek, ne glede na to, da imate nekateri rasne in še kakšne predsodke... njemu še najbolj privoščim ta denar...

te če je pa tak bogi, se naj pa v službo spravi, zasluži denar in pol gre k fotru, ne pa da tu not čaka da mu z lufta pade gnar....

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
ne vem zakaj se pa ne bi vrnil...
če nehamo komplicirat glih za nekaj trenutkov, hotla sem rečt samo, da njemu privoščim, to je to.

Nazadnje urejeno:

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
njima pa privoščim vse najlepše... zmago... da bi Tyeb končno spet lahko očeta videl...

A to je pogojeno z zmago?
confused-1.gif

no, z denarjem je pogojeno, ane...

U madona. A si ga mocno zeli vidt? In ne more, ker ni denarja? Koliko pa kosta letalska karta do sudana?

Sam ce je res kaksno tako zgodbo natvezil
bonk.gif

Cesa vsega si ljudje ne spomnijo, da bi se zasmilili naivnezem

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Citat:
Citat:
Citat:
njima pa privoščim vse najlepše... zmago... da bi Tyeb končno spet lahko očeta videl...

confused-1.gif

U madona. A si ga mocno zeli vidt? In ne more, ker ni denarja? Koliko pa kosta letalska karta do sudana?

bonk.gif

Se strinjam, bolj neumnega razloga za zmago ne moreš imeti.

Če bi si želel videt starše, bi dal vse za to in se ne bi zaradi tega prijavil v en butast reality show.
stupid-1.gif

Škoda za Sebota, sem se mu prav nasmejal.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
DAnes sem imel malo več časa pa so mi celi dan v ozadju se drli sam celi dan jim pa ne gre kaj drugega po glavi kot samo SEX se opazi drastično pomanjkanje pri moških (typ pa sandi) Typ se je prej skoz kak bi sexal pa do sedaj še nobene akcije!

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Brezvezen ratuje BB...vsi kr ven hodijo...a nej ne bi bil letos BB kao hudo zajeban, krvoločen, itn...krneki...in ker jim ne gre po planu, so Tayiba k Mateji dal v upanju, da bosta naredila malo akcije in spet vzbudila zanimanje...krneki je tole res.
bonk.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sam jima ne uspeva jaz bi po tolkih dneh prvo sekundo na njo navalil ne pa da se že celi popoldan gledata akcije pa nič!
bonk.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Ma ta Sandi je res en bebec, najprej Dada, potem Tjaša, zdaj skače kot ena opica kako bi on sexal, pa kako ga je ena v zidanci kar na šanku posexala in po četrti rundi rekla, da je bil sex tako tako, da ne bi bilo slabo, če bi lahko petkrat in da oni ni mogo več.

Razlagal in hvalil se je kot osnovnošolec kako je sošolko po pomoti za joško pobožal
grin1.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Citat:
Citat:
Citat:

confused-1.gif

bonk.gif

Se strinjam, bolj neumnega razloga za zmago ne moreš imeti.

to sem rekla jaz, ne Tyeb

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
Citat:
Uporabnik zino pravi:
te če je pa tak bogi, se naj pa v službo spravi, zasluži denar in pol gre k fotru, ne pa da tu not čaka da mu z lufta pade gnar....

počasi preberi en moj post nazaj, sej bo šlo, kr počasi lepo
priden.gif
... kjer pišem, da se je sam preživljal...

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ok. Se dobro, ker je ze nekajkrat izpadel prav pateticen in se res ne bi cudil, ce bi tud kaksno tako izjavo dal.

Karta do sudana pride nekaj 100e. Ce bi si res sploh zelel videt oceta, bi bil pri njemu in ne bi polezaval v enem kontejnerju sredi ljubljane. Ocitno si lahko dobi veliko dopusta, nekaj 100e pa bi lahko zasluzil v mesecu dni oz. se manj.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
to je samo ena finta, da se bo narodu zasmilil....ne rečem, če bi oče živel v orbiti na vesoljski postaji, vožnja do tja je res draga....
Sicer pa predvidevam, da bo terorist zmagal....slovenceljni imamo radi uboge tujčke, ki pogrešajo starše....

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Poba se mi je pač zameril z zgodbicami o očetu....to je zelo sleparsko in sleparski so teroristi, poleg tega pa prihaja s področja, ki izdatno podpira terorizem....kar predstavljaj si, kako bi ga obravnavali npr. na kakem ameriškem letališču?

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Letosnji bb sem zelo malo gledal pa vseeno dovolj, da sem opazil kaksen patetik je. Pa sploh nisem slisal nobene zgodbe o njegovem ocetu. Taka zgodba bi bila samo se pika na i k njegovemu pristopu.

Ampak pomoje bo zmagal. Ljudje so naivni in s takimi stvarmi jih bo veliko nategnil.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.