Sama ugibanja! Napišite raje svoje izkušnje in iz tega bodo zainteresirani izluščili, kaj je za njih in kaj ne.
Vrednejše naprave (prenosnik, dlančnik) vedno zavarujem. Pred leti sem imel tako zavarovan dlančnik Qtek 9090, ki ga je vzel
Pred popravilom sem šel na zavarovalnico, da mi povedo, kaj naj storim. Odobrili so mi 120000 SIT, popravilo pa je stalo 125000 SIT. Doplačal sem tistih 5000 in bil vesel, saj se je zame super izšlo. Zdaj pa imam spet primer, ko mi je, po moji krivdi, Blackberry 8800 padel v solinah v vodo. Čeprav sem v roku pol ure opazil, da aparata nimam več, je trajalo vsaj dve uri, da sem prišel do sladke vode, kjer sem ga vsaj za silo opral. Odnesel sem ga na Simobil, kjer so ga poslali na servis in mi ga še isti teden vrnili s pripombo, da popravilo nebi bilo smiselno, saj bi presegalo vrednost novega aparata. Star je nekaj več kot eno leto, nabavna vrednost pa je bila nekaj čez 450 €. Jutri ga bom odnesel na zavarovalnico. Bom videl, kako se bomo dogovorili. Vem pa, da bom popušil vsaj 200 €, če bom hotel vzeti Storma. Bom poročal, kako se bodo stvari odvile.