Citat:
Uporabnik zino pravi:
mene pa zanima, v kolikem času ti morajo vrnit izdelek. v mojem primeru laptop hp, na katerem je crknu disk, zdaj bo 3 tedne od tega, ko sem ga vrnil v bigbang, torej 15 delavnih dni. je pa bil star 15 mesecev, garancija je bila 12 mesecev, ampak sem imel se zgodi za 6 let.
lp
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
KSZ
Če imate že take namene, zakaj ne greste na zavarovalnico in zavarujete svoj laptop, PS3, gsm,... Če se mu kaj zgodi (recimo zabrišeš gsm direkt v steno...), sledi brezplačno popravilo... podatki iz prve roke. Ne vem pa, kako je z menjavo za nov artikel. So pa na GSM-u zamenjali na servisu vse, na zavarovalnici pa plačali servisu račun.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ni podaljšana garancija!
Preberite si pdf, ki sem ga prilimal...tam je bolj razjasnjeno in videli boste, da je vse en velik nateg.
Saj je tudi stvar, ki je zavarovana proti požaru (verjetno si mislil hišo, drugega mi ne pade na pamet...) veliko večja oziroma če hočeš po tvoje, ''višja''.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zavarovalnice krijejo krajo, požar, etc... ampak tam so premije občutno višje od te "se zgodi".
A proti požaru...?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ne.
Govorim o tem, da pri zavarovalnici zavaruješ prenosnik, dlančnik, telefon..ali kakšno drugo "elektronsko" zadevo.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Še vedno čakamo na pogoje, kaj se zgodi v teh primerih, jaz jih na internetu nisem našel. Našel sem le zloženko, v kateri so pa napisani pogoji v primeru okvar/popravil, etc...
BigBang je podjetje, katerega cilj je ustvariti profit. Verjetno ne misli nekdo, da so karitas podjetje in vam za 50€ doplačila krijejo vsa popravila v 6 letih uporabe?
Zavarovalnice krijejo krajo, požar, etc... ampak tam so premije občutno višje od te "se zgodi".