Big Brother slavnih!

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
paramecij se meni zdi bolj pametn in kompleksn od one gravže
Kako si to ugotovil, a z opazovanjem? Meni se punca zdi precej inteligentna, pač neko povprečje, ni za žalit v glavnem, æeprav posluha pa res nima.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.080
852
113
Eno je bit pameten, ko se gre za druge, drugo pa je to kar govoris tudi naredit. Sicer pa je ne poznam, tak da bi tezko rekel kaka je v resnici.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Ne spremljam redno tu pa tam pa poškilim.Ni mi jasno kaj dela tam oni od Šukarjev? nisem še slišal za njega do oddaje.
Osenarca je itak anti, Nana...zoprna ženska u PM, njen tip ne spravi skupaj ama nič, ko je treba kaj povedat.
Zlatko mi je faca, prav tako Činč za oba slišal pred BB!
Tud za Pio sem slišal po zaslugi avtomobilske scene nekaj let nazaj ampak tako slavna kot je ona bi lahko bil tud Vseved ali pa Štifhead.
Še ena zahvala gre mobisuxu.....Ines Juranovič
cheer.gif
, ko bi se vsaj potrudila pa malo lepše govorila bi jo tud lažje gledal.
Auerjeva ta mlada.......karkoli pove je na koncu"veš kaj mislim"
bonk.gif

Za ono žesnko, ko je prva frčala domov so rekli,da smrdi kao
grin1.gif

To je to
grin1.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Kerega te ma Osenarca, da vidim, mogoče je z razlogom popizdevala in se izživljala nad Kosmačom.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.217
11.245
113
katera dva sto to zaneli? tip je glup ko točak, ona nič kaj bolje. Tip ne zna brat (verjetno tudi ne pisat) pa tudi pol slovenskega jezika ne pozna. wtf. sej ni čudno da gre vse skup u 3 pm. cel svet ne samo slovenija.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Še ena zahvala gre mobisuxu.....Ines Juranovič
cheer.gif
, ko bi se vsaj potrudila pa malo lepše govorila bi jo tud lažje gledal.
To je to
grin1.gif

Potrudila Lepše govorit? A da se potrudi da bo tako lepo govorila kot Osenarca!? IN ostali Ljubljanski novinarji POPularnega tv kanala?

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Tudi sam sem iz MB pa mi je njena govorica katastrofa, prav tako kot od Osenarce.
Slovenščine sploh ni več slišat na žalost

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.211
3.573
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Tudi sam sem iz MB pa mi je njena govorica katastrofa, prav tako kot od Osenarce.
Ines po prleško vleče, to je pa velika razlika. Ormoška mariborščina ali pa podpohorska mariborščina.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
katera dva sto to zaneli? tip je glup ko točak, ona nič kaj bolje. Tip ne zna brat (verjetno tudi ne pisat) pa tudi pol slovenskega jezika ne pozna. wtf. sej ni čudno da gre vse skup u 3 pm. cel svet ne samo slovenija.
Če ga ti ne razumeš, še ne pomeni, da je on glup.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Ne poznam njune osebne zgodbe, ampak tudi človeka, ki pride nazaj iz kliničnega in ostane s človekom, ki jo je spravil tja, ni lahko razumet.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Kosmač je pa res fejst dec. Matr, sej ni cudn, da drzavo hudic jemlje. DObr da ni od sramu spizdil z odra v solzah.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.217
11.245
113
on je tam 24 ur pod kamero ne jaz, lahko sodimo, je poptv omogočil.

kaj pa sta sploh onadva da sta "slavna" ? okej zetko pravi po kliničnem, kaj še?