Big Brother slavnih!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.440
3.826
113
davorinm.wordpress.com
Ekrem? Haha. Na katermu kanalu pa bo?
grin1.gif

@miha
Juranovička na Mobisuxu..tista tema je podrla rekord v pogledih in odgovorih.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Razen za Ines Juranovič (videl nago sliko) in Roka Kosmača (baje nek nikakav pevec) za ostale še nisem nikoli slišal. Kaj so to zvezdniki iz Moldavije?
Vsaj za Pio bi pa moral še vedeti

Hoof_Arted

Pripravnik
27. avg 2009
313
0
16
Dobro, mogoče so v določenih krogih znani, slavni pa gotovo ne!
Ko sem čakal na nadaljevanko, sem ujel konec BB.
Že tako ne prenašam Osenarce, ker se z usti tako pači, one stare kure pa videti ne morem.
Potem pa "posadka" - tudi enega nisem poznal, za nekatere sem sicer slišal, ampak SLAVEN pa nihče niti približno ni. Verjetno ni nihče pogledal, kaj beseda slaven pomeni v slovenskem jeziku.
No ja uživajte, jaz bom pa tako ali tako kaj drugega gledal.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.119
6.332
113
Pa dobro no.. kaj samo tota Osenarca ima ekskluzivne pravice za vodenje BB ali kaj? Kaj res ne morejo zamenjat to kozo hihitavo. Pa saj dobro zgleda, ampak samo do trenutka ko ne odpre svojga g0bca.

Drugače pa Činč je zakon. Meni je on zraven Kosmaša najbolj kvazi slavni slovenec. Tisti ki ga ne pozante, enkrat je imel oddaje na enih lokalnih televizijah, kjer je povedal dosti resnice, ter se na račun drugih tudi delal norca. No ta strupen jezik ga je potem stal nekaj modric in obisk na urgenci. Saj se je par let nazaj pisalo o tem, ko so ga naružli sredi tržnice v Murski Soboti. Drugače mi je pa on bil vedno car. Cenim ljudi ki povejo kaj mislijo. Kako bo pa v BB bomo pa vidli.

Nazadnje urejeno:

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Znani Slovenci/ke? Ne me ... OK, za Kosmača sem že SLIŠAL, za Činča tud (kako so ga menda pretepli), ... OK, no, za vsakogar sem že slišal, priznam. Čeprav prepoznal jih nisem, ker sem sam SLIŠAL zanje. Če je tole cvet slovenske prepoznavnosti, pol ni čudno, da smo tudi navzven še vedno Slovaki. Zares jagodni izbor, v to ne gre dvomiti.
Vsekakor so se na POPu trudili (!) zvabiti resnično znane Slovence (ne me napadat, samo neki predlogov: Blagne, Šifrer, Meglič - Siddharta, TOF, ... Brumen), ampak ti imajo v glavi, z izjemo slednjega, več ali manj poštimano. Torej?
Se mi pa zdaj poraja še eno vprašanje: zakaj, zavraga, nihče ni povabil recimo Žajfe, Sloveneta, morda celo MX-sa?

OFF: sorry, če koga izmed VAS nisem omenil, ste vseeno v ožjem izboru ...
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ok, tist od skupine Šukarjev je valda znan. Pa činč tud...

Sam kako se včeraj že pogrupirali. Kosmač kar ne ve, kam bi se dal. Zlatko se mu vidi, da se zna vklopit kamorkoli, in se je takoj zraven činča in šukarja prilimal, babe pa posebej kot kure.

So pa res vsi kvazi znani slovenci. Sicer pa, kdo od tapravih slavnih bi pa šel v tako oddajo???

nagrada je huda, če le ne bojo preveč nalog zaje.bal!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.440
3.826
113
davorinm.wordpress.com
Kosmač se mi zdi, da se bo na vse pretege poskušal pokazati kot straight moški...čeprav se ga tista dva Činč in Zlatko že izogibata.

Še Murkota bi moral spustit notri.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja čudno res, da ni prišel. on je bl tak za v tako oddajo. sam to bi pa bilo smešno. pomoje bi ga hmal izločil.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Angina me je prepričala da sem gledala to... se posipam s pepelom.. zarečenga kruha se največ poje pa to, ja vem ja vem..

ROK -men se zdi ali; da ga hormoni fejst mečejo alpa da hoče dokazat da je on tak, ta zaresen dec? Skratka kr en yebach kao, dej zgin pfuj, doma pa ma partnerko, tu se pa slini nad vsako...
Sandra, Pia, Ines, Nena, Nana - od vseh mi najbolj normalna deluje Pia, zatem Ines, pa Sandra. Nena mi je izpadla ful butasta, lahko da se motim in je uiber brihtna in razgledana.
Šukar - me je razočaral, da se je šel v to vržt...
Činč - ma dobr bo I guess...

Ma nevem, cvet slovenske estrade res. Za moje pojme sta prava slavna samo Činč in Šukar, to je pa to.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ta tema bo spet ena jara kača, vsi bodo pisali, da ne gledajo, debata pa bo dolga 100+ strani.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ksz....

sram naj bo tiste, ki ne poznajo Ines Juranovič...tako nazornih fotografij in filma zlepa ne dobimo od kakšne slovenke...
zmaga.gif