Big Brother slavnih!

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Sandra, ce ga pa ona potegne s temi usti....
hysterical-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik noker pravi:

No, spolničar, bolje, da ostaneš v tej temi.
Tukaj ti še verjamemo, da maš čisto prav. In, da se ne lažeš.

Če nisi opazil, sem v podforumu spolnost edini, ki se ne dela jebacha, ampak realno priznam, da ruknem vsako, ki mi da. Tudi marsikatero bolj grdo.

Ti si pa drkađija in nekaj fantaziraš o nekih ne vem kakšnih ženskah, ki jih nikoli ne boš imel.

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ja, to maš pa čisto prav. Tega pa ne morem zanikat. Res sanjam o ženskah, ki jih nikol bom imel. Skratka, sem zelo neizkušen na tem področju, kar je tudi razumljivo, ker sem v realnem življenju bolj plahe narave, pa tud izgled ni kak moj poseben atribut, kar lahko potrdi tistih nekaj alterjevk, ki me poznajo, pa verjamem, da me raje ne bi spoznale. Pač nisem Kasius, jebigga ...
Ampak ne vem, zakaj ne morem dobit vsaj grde, če že lepih ne ? Pa sem mislil, da bi morda vprašal za mnenje kakega bolj izkušenega. In bolj, ko premišljujem, bolj se mi dozdeva, da je tu gor samo en tak, ki se spozna na vaginalne zadeve, pa da ni Vaginko.
Torej, povej, mi boš dal kak nasvet, a kaj?

Zdaj pa bolje, da gre tema naprej v ON topic stajlu, ni tko? Čeprav priznam, da sem začel jaz. Sorry. In hvala že vnaprej.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz....

ko bo še Maki vn, bo še zanimivo. Je povedal da Goran B (komentator v BB in kmetovalec kmetije) težil njegovi Maji, ker se je zaljubil vanjo, da jo je klical ob 3h zutri pa take fore. Maki je v glavnem nanjga jezen in se ne pogovarja z njim

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik noker pravi:

No, spolničar, bolje, da ostaneš v tej temi.
Tukaj ti še verjamemo, da maš čisto prav. In, da se ne lažeš.

Če nisi opazil, sem v podforumu spolnost edini, ki se ne dela jebacha, ampak realno priznam, da ruknem vsako, ki mi da. Tudi marsikatero bolj grdo.

Ti si pa drkađija in nekaj fantaziraš o nekih ne vem kakšnih ženskah, ki jih nikoli ne boš imel.

Ti realno priznaš da rukneš vsako ki ti da, in še te s bolj redke kajne da!? Mislim, da si ti eden izmed najbolj bednih likov tukaj na tem forumu. Tudi če je res, da se valjaš po grdih ženskah, je to le dokaz, da dobrih še probal nisi in jih nikoli ne boš. Zate jado, je pašteta, pršut bodo pa jedli maherji, kar pa ti nisi in nikoli ne boš. Nije žvaka za seljaka, pravijo Srbi. Zato pa Kasius - Kajsija piči na kakšen agronomski forum in tam zdravi svoje komplekse. Kasius diagnoza je majhen penis, zloraba v mladost in kot je že povedala Banana, Undercover gay. Priznaj da ga rad fašeš, noben ti ne bo zameril. Ljudje smo različni. Vsi različni, vsi enakopravni !!!

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Ampak ta Maki je res neumen in otročji. Zanj je življenje igra, ko se opeče, pa joka. Njegova ideja je bila, da sta Breščanski in Maja kao par na Kmetiji? In misli, da mu jo bo Goran "pazil"?
hysterical-1.gif
Ta je ubrisan.
In potem razlaga, kako je on splaniral igro, da ostanejo do finala on, Mišo in Ines. Potem pa joka, kako se grejo vsi drugi neke igre?
Zame je on navaden loj.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Meni osebno ni nihče več v BB kaj preveč všeč. Ko pogledam za nazaj je bila edino Urška vredu in pa Pia.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Še dva tedna tega sranja, potem pa bo konec. Mi gre na živce, ker se potem kakšne dobre nanizanke zamaknejo za eno uro.
Drugače bi se kar težko odločil ali je bolj smotan Maki ali Sandra.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Hehe, ne vem no, Urška se je izkazala za čisto drugačno kot je marsikdo pričakoval, Pia pa je res morda malo preveč jokcala ampak je pa delovala zelo iskrena in nepokvarjena.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.217
11.245
113
vceraj celo uspel videt tole za pol ure... tale maja, niti ne zgleda taki outšus, ampak on njeni maki pa adijo pamet :S WTF, kje se najdejo,v katerih luknjah.

nina pa hm, njami bla včeraj :D kot vedno.. škoda da je taki štopl mali.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.461
7.592
113
Maja je sicer (povsem drugace kot na tv naprimer) precej tiha in zadrzana oseba. Tudi ne najbolj bistra glede na izjave njenih sodelavcev tako da ne vidim tezave da se ne bi razumela z makijem =)