Big Brother slavnih!

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.229
11.256
113
kdo je ta teja? mi ni uspelo zvedet. paše vedno ne vem kdo sta ona dva tipa nova cigan pa še en?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Zlatko je drugač že zaseden, sem ga malo pred BB vidu v fast foodu z eno bejbo...
evil.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
teja je bla menda na super model slovenije al neki podobnega.

ta drug ta nov, Maki je pa od the drinkersov neki

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
vselimo danes kakega novega znanega? Če bodo tak korakali iz hiše nam bo znanih zmanjkalo
evil.gif

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
A se ni ves čas nekam bebavo režal? Pa Kosmač tudi... Kot bi gledal Beavis and Butthead.

jaz bi na seznam "bebavih režalcev" dodal še onega drinkersa...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.795
6.557
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
vselimo danes kakega novega znanega? Če bodo tak korakali iz hiše nam bo znanih zmanjkalo
evil.gif
Res jih je že zmanjkalo, zato jih bodo "reciklirali":

A da od praznega prostora v hiši ne bo odmevalo, se je Big Brother odločil, da bo dal še eno priložnost nekomu, ki je bil že izseljen. Torej se bo v hišo ekskluzivno vselil nekdo od nekdanjih slavnih stanovalcev. Za katere stanovalce boste lahko glasovali, boste izvedeli med današnjo oddajo Big Brother Slavnih!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.595
113
Človek je pač opica. In predvsem ne govori resnice, za sodelovanje naj bi mu bilo ponujeno 20k EUR torej ni bil vse le šov. Tudi če odmislimo denar je šlo za samopromocijo. Je pa prikazal vrednote tipičnega čefurja (po razmišljanju in ne po nacionalnosti) - zame pravila pač ne veljajo, če imajo zaradi mojih izpadov in prekrškov drugi težave naj jih imajo. Tudi ko je bil kaznovan zaradi "spanja" je činču rekel "nisem spal, sploh nisem imel zaprtih oči" - a je pozabil da ga snemajo? Pač je imel zaprte oči, kaj je treba lagat da ni imel.

In to da so ljudje nad njim navdušeni pač kaže na splošno stanje naše družbe. Ampak ti isti se ne zavedajo da ljudje kot zlatko v naši družbi niso redki, da pa običajno na družbo s svojimi dejanji vplivajo negativno.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.595
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Blo bi bols, ce bi bil ovca ane?

Saj on je ovca. Samo da sledi drugi čredi kot ostali. Pa med glasnejšimi je kar se tiče blejanja to je pa to.