Big Brother II part I.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Samo to meni ni logično. Zakaj vrečt ven babo, ki dela celotno stvar zanimivo. Ni point BBja glih soočenje različnih karakterjev in uživanje v zdrahah in pizdarijah, ki si jih delajo. Če boste sproti metali ven troublemakerje, bo na koncu spet ostalo v hiši 5 fikusov, stvar pa bo postala negledljiva.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Te dve babi sta pa res....
bonk.gif
, nič čudnega, da sta obe samski....mislim, da sta to dve razvajeni zakompleksani smrklji....
Brez njiju bo BB precej boljši....pa kje so našli tako antipatične osebe...
13.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Meni so nasplošno, vsi bolj nezanimivi kot prejšnjo sezono.
Recimo, Sandi predstavlja povprečnega slovenskega "kerlca", ki se ga za vikend nabuta v vaški oštariji in potem peš odkrevsa, okoli enih, dveh proti domu.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Klošar je pa definitivno najbolj nezanimiv in dolgocajtn udeleženc reality šovov do zdaj. Dedu se še govorit ne da.
rolleyes-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
grin1.gif

Tale Sebastijen, ajej..., neki razlaga o poduhovljenosti in se za tem skriva, v bistvu ga pa v sebi kar trga od fovšije, že, kadar se prehranjuje se mu vidi, kako je nestrpen, vse obrazne mišice ima napete, pa ne vse stari živčno pogleduje.

Tipičen pretepač, kao "varnostnik" ki ga je pri 35-ih toliko pamet srečela, da ve, da ga vsak lahko toži, ki ga bo usekal, ampak to slabo skriva, oz. se ne more zadržati.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Klošar je pa definitivno najbolj nezanimiv in dolgocajtn udeleženc reality šovov do zdaj. Dedu se še govorit ne da.
rolleyes-1.gif

in nakoncu bo ta ded zmagal
bonk.gif

Ga bojo kej podjebavat začel, pa bojo vse stare mame začele: "Joj kaj tega bogega klosharja jebejo"
crazy1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Po BB pa nov v šov " kako najhitreje in učinkovito zapraviti 92. 000 ojrov"!
evil.gif

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Možno je, da Marko zmaga, če seveda ne bo naredil kake generalne napake...(posilstvo, poskus umora....) Je pa poba res revež, od nesreče je premaknjen....pol se je pa zapil....ni mu ravno z rožicami postlano...

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
bonk.gif
, nič čudnega, da sta obe samski....mislim, da sta to dve razvajeni zakompleksani smrklji....
13.gif

Ta prave so našli. Meni sta pa ravno onidve najbolj zanimivi. Samo itak vem, da bo Tamara letela ven, ker naša publika je večinoma narobe naravnana. Tiste, ki delajo zdrahe, takoj ven, takoj se jim "maščevat". Zato, ker folk ta šov jemlje preveč osebno, hehe.
bonk.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
...no kar se pa reveža tiče, je pa Damjana učeri dobr povedala...najlažje je jamrat kolk si ubog, ko je treba pa mal pomigat in kej narest, pa nikjer nobene volje...tipo je mlad, ima vse štiri ude zdrave, tup tudi ni...ima (imel) je probleme, ki jih ima tut vsak tadrug Slovenc, marsikdo preživi z manj kot 600 ojri na mesec + s tem hrani celo familijo...tko da ne mi z "bogi klošar"...bogi so tisti, ki so 20 let delali za Murino plačo in po tem cajtu ostali na cesti brez vsega...ne pa nek mlad poba, ki ima še vso prihodnost pred sabo, če se le malo pomuja...Slovenci pa itak v vsakem takem šovu najdemo revčka, ki more zmagat.
stupid-1.gif

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Ko si enkrat tako zelo na dnu, se je zelo težko dvignit, sploh v primeru, da je psiha precej načeta....Lahko je pametovat doma s kavča, kjer te starši futrajo.... Me zanima kako bi se vsi, ki govorite, da se je treba malo potrudit znašli takole na ulici brez vsega....Bi bilo hitro konec pametovanja....
smirk-1.gif

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
jaz se na ulici brez vsega ne bi znašla in kar slabo mi rata ko pomislim na takšno življenje...zato pa bi naredila vse kar je na tem svetu možno, da v tako situacijo ne bi prišla..
ampak, Markotu in ostalim klošarjem pa je po mojih predstavah tako življenje čisto fino in na nek način uživajo v njem in zaradi tega jih pač ni potrebno obsojat in jih silit, da si iščejo delo in stanovanje..vsak kot mu paše..

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
...in če mu paše tako, potem ni noben revček. In tut sam je rekel, da ne mara pomilovanja. Slovenija pa še kr z glavo v zid - revček, puuuf - najvišja priljubljenost...tip pa praktično ne da nič kaj dosti od sebe.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik BlackHole pravi:
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
bonk.gif
13.gif

Ta prave so našli. Meni sta pa ravno onidve najbolj zanimivi. Samo itak vem, da bo Tamara letela ven, ker naša publika je večinoma narobe naravnana. Tiste, ki delajo zdrahe, takoj ven, takoj se jim "maščevat". Zato, ker folk ta šov jemlje preveč osebno, hehe.
bonk.gif
Jaz oddajo v glavnem zaradi njiju spremljam .... Presneto.
hysterical-1.gif

Dobre sta, Presneto.
grin1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.783
5.932
113
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
...no kar se pa reveža tiče, je pa Damjana učeri dobr povedala...najlažje je jamrat kolk si ubog, ko je treba pa mal pomigat in kej narest, pa nikjer nobene volje...tipo je mlad, ima vse štiri ude zdrave, tup tudi ni...ima (imel) je probleme, ki jih ima tut vsak tadrug Slovenc, marsikdo preživi z manj kot 600 ojri na mesec + s tem hrani celo familijo...tko da ne mi z "bogi klošar"...bogi so tisti, ki so 20 let delali za Murino plačo in po tem cajtu ostali na cesti brez vsega...ne pa nek mlad poba, ki ima še vso prihodnost pred sabo, če se le malo pomuja...Slovenci pa itak v vsakem takem šovu najdemo revčka, ki more zmagat.
stupid-1.gif

Ma ja... Če bi zaslužil 600 ojrov sigurno ne bi bil brez strehe nad glavo. Kje bi pa zapravil tak denar? Sigurno bi bila prva stvar v katero bi nalžil denar, streha nad glavo. Pa magari samo sobica 2x3m. Se mi zdi da je to samo Damjanina farsa.

Zdaj ali ne zasluži toliko denarja, ali pa ga zelo neracionalno troši.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.