Big Brother II part I.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Pojma nimam, ampak teli gospodarji so res bogi, k itak nimajo kaj za počet in vsi več ali manj poležavajo, le Dada kot hrček goni kolo.
smile-1.gif

So ravno ob polni uri predali pudinge in Sandi zapre vrata na rešetki in reče "Čao." Kot da pa zdej nekam gre. Eden izmed podložnikov je rekel "Kot da je z avtom mem pripelal."
smile-1.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
čist resno. rabiš svetlobo, da lahko snemaš, tista okna, ki so naokoli in okoli, tam zadaj so kamere - to so enosmerno zaprte šipe... kot sem napisal, resno, ne zajebavam se.

to je povedal tudi eden od tekmovalcev iz prvega BB-ja med intervjujev, se pa ne spomnim, kdo je to bil... it's been awhile...
redface-1.gif

EDIT: kot obvezna oprema ne mislim, predpisana s strani PRO PLUS-a, ampak obvezna oprema, če si pameten...
grin1.gif

sicer ne gledam tega sranja, ampak kolikor tukaj vidim slike, jih nosi sam ta bjonda, tak da ne vem glih če je to zarad luči, zakaj jih pol drugi nimajo...? njena faca pa ti pove, zakaj jih nosi samo ona...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
SAmo faco poglej pa boš videl zakaj nosi očala! Ko je polna pudra je prava MILF varianta :cheer ko pa ga nima pa žalost za
uf-1.gif
:

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Citat:
Uporabnik zino pravi:

sicer ne gledam tega sranja, ...

hysterical-1.gif

Taki ste mi najjači - ne gledaš, ampak temo na forumu pa vneto čekiraš, a?
grims-1.gif

če pa res ne gledam po tv tega, ne vem kaj je smešno zaj....marsikaj tukaj preberem, ko drugač nikol ne bi...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Jaz berem temo kot tudi gledam! mi ni problem napisat! pač dobo kartico in jo koristim! Ko bo pa akcia bojo pa vsi prej napisali da je k0ot pa tisti ki priznamo da gledamo!
cheer.gif

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
No, gospodarji so cel dan pridno garali in naredili čudovito sliko. Za ves njihov trud je prav, da so poplačani s pudingom.
evil.gif

Torej v mozaiku je 1500 pudingov. Zelo pomembno je bilo, da so natanko zračunali koliko jih je potrebno, saj so morali vse kar je ostalo odveč sami pojesti. Hecno bi bilo, če bi jim ostalo 50 ali več pudingov.

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
A se ta heca al kaj? Vsak dan je vse bolj oblečena pod tušem.
crazy1.gif

To bi mogu BB prepovedat.
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
samo so pa pojave. vedli so da jih bodo povsod snemal in oni se še kr skrivajo. mene bi en kur... brigal kdo me gleda in bi se preprosto nag tuširal.
smirk-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
No, gospodarji so cel dan pridno garali in naredili čudovito sliko. Za ves njihov trud je prav, da so poplačani s pudingom.
evil.gif

Torej v mozaiku je 1500 pudingov. Zelo pomembno je bilo, da so natanko zračunali koliko jih je potrebno, saj so morali vse kar je ostalo odveč sami pojesti. Hecno bi bilo, če bi jim ostalo 50 ali več pudingov.

Men pa bolj zanima kaj bodo POTEM naredili z pudingi? si upam stavt, da bodo šli naravnost v koš.
cry12bpy.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Ej sam ti dve sestri sta pa obup...sploh Tamara, njej tut prsta ne smeš pokazat, se že krega...pa se umakneš, pa kr laja vate še naprej...kdo lahk tako zateženo žensko sploh prenaša. Vedno mora met zadnjo besedo, pa za vsak qurac se spiči...
stupid-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.