Big Bang "Se zgodi"

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
ne, bo kar držalo....na novo jo moraš vzeti.....ravno to je fora, da si kril cca 30% z nakupom le-te....

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
kaj potem vsake 3 leta zadevo vrzes na tla in dobis novo?
imam fotkic in se zgodi. ce bi prodajalec omenil, da je placilo v primeru popravila 90 eur ne bi niti razmisljal, da bi to vzel. pri fotkicu za 300 eur se pac ne splaca, ker je po enem letu vreden mogoce 50 eur vec, kot je doplacilo za popravilo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
pa še kako se splača. "ne splača" se morda pri nižjih vrednosti....

kaj ni že dovolj, da imaš osnovno garancijo pokrito namesto 1 leta 3 ?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
novo dobiš primerljivo, pri tehniki je tako, da je čez 3 leta zastarela, tako da itak dobiš neko čipšit pa potem še doplačaš in je to to. Win win ravno ni. je pa bolje kot prst v rit.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
na tv-je znamke samsung je v sloveniji 24 mesecev garancije. seveda tistih, ki so uradno dobavljeni

Kako uradno dobavljeni? Kaj pa ima to vezo?

Avto ima tudi garancijo, pa če ga kupiš v Italiji, Avstriji, Nemčiji....

Ni nujno. Če tel. kupiš v slo. garancija velja samo pri nas. Če kupiš npr. v avstriji velja pri njih, v slo., na hr itd.
smile-1.gif

Metatron

Zelenc'
5. avg 2013
2
0
1
Jaz imam z BB dobre izkušnje. Kupil sem miško in tipkovnico pa se je prvi dan oboje pokvarlo. Naslednji dan sem odnesel nazaj in oboje dobil novo.

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Citat:
Uporabnik Speedy pravi:
Ima kdo več informacij kako točno je s tem? Je tukaj kak "bingbangovec"?

Primer da bi vzel galaxy s4 pri jih na obroke + se zgodi. Koliko bi prišlo se zgodi? Verjetno ni poceni? In potem če mi pade telefon na tla dobim nov ekran/telefon?
. Nisem bb-ovec. Sem pa imel dvakrat opravka z se zgodi. Enkrat aradio (cena ar-ja 980 eur + zavarovanje), nekaj je zacel strajkat in barva se je na enem delu okvirja luscila. Odnesel v bb, dal racun in se zgodi papirje; cez cca en teden dobil popravljeno brez doplacil. Drugic inaprava padla, se razbila, zahtevali cca 30% vrednosti, ostalo krijejo oni. Je pe potrebno vedeti: ko dobis novo napravo, garancije se zgodi nimas vec. Je potrebno placati/vzeti novo (razen, ce so mene nategnili). Lp

Kaj pa če kupiš napravo in skleneš "Se zgodi"; naprava po enem mesecu preneha delovati, uveljavljaš garancijo in ti proizvajalec da novo in identično napravo. Ali "Se zgodi" zavarovanje samodejno prenese iz prejšnje na novo napravo ali je potrebno plačati novo zavarovanje?

I

Izbrisan uporabnik 3287

kolikor je meni jasno: najprej uveljavljaš splošno garancijo (saj je nekako logično), če se zadeva pokvari (se prenese) v kolikor jo razbiješ, pa "se zgodi" (in je potrebno se enkrat plačati za: se zgodi). lp

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
kopirano besedilo !

--Se zgodi

Vsak izdelek že ob nakupu pridobi garancijo proizvajalca. Kupci v Big Bang trgovinah se lahko odločite še za dodatno zaščito »Se zgodi« in hkrati z izdelkom za izjemno ugodno ceno kupite popolno zaščito, ki precej presega običajno proizvajalčevo garancijo. Izbirate lahko med 3 ali 5 letno zaščito in tako izdelek zaščitite v primeru morebitnih napak v materialu oziroma napak, nastalih pri izdelavi izdelka, in celo pred
nepredvidenimi poškodbami, npr. udarom strele, padcem ipd.

V času podaljšane zaščite bo celoten strošek ali del stroška popravila oziroma stroške zamenjave izdelka krila Big Bang popolna zaščita »Se zgodi«. Ta zaščita je mogoča le ob nakupu izdelkov v
trgovinah Big Bang po vsej Sloveniji.

Zaščita "SE ZGODI"Zaščita »Se zgodi« krije celoten strošek popravila, razen v primerih, kadar nastane škoda zaradi nenamerne nerodnosti: padca, razbitja, napačne uporabe izdelka ali vdora tekočine v izdelek. V takšnih primerih morate plačati lastni delež, katerega višina se razlikuje glede na vrsto izdelka:

lastni delež v višini 25% škode oz. najmanj 30 € v primeru stacionarnih izdelkov
lastni delež v višini 33% škode oz. najmanj 90 € v primeru prenosnih izdelkov

Katere izdelke lahko zaščitite, kateri škodni primeri so vključeni v zaščito »Se zgodi«, kako prijavite škodo, v katerih primerih morate plačati lastni delež in druge podrobnosti zaščite »Se zgodi« so navedene v letaku.

Podrobnejše informacije najdete v letaku (.pdf - 0.5MB)

http://media.bigbang.si/web/files/PDF/se_zgodi_letak.pdf

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
KSZ: samo za info: Se zgodi ne obstaja več, BB ima po novem BB Kasko. Podoben princin..

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.516
843
113
Kako pa v praksi izgleda nadomestilo izdelka? Če se po nesreči razbije 50" plazma firme Panasonic, ali je 50" plazma LG tehnično ustrezen nadomestek, če na papirju dosega ali presega karakteristike prve?

PS. Tukaj se je že govorilo o tem, kaj veliko izkušenj pa ni nanizanih
confused-1.gif

Nazadnje urejeno: