Citat:
Uporabnik shift pravi:
tale se zgodi je en velik nateg.v tujini ima večina firm 24-36 mesečno garancijo.pri nas ti dajo 12, +1 ali 2 leti za doplačilo
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
tale se zgodi je en velik nateg.v tujini ima večina firm 24-36 mesečno garancijo.pri nas ti dajo 12, +1 ali 2 leti za doplačilo
Zakaj bi bil nateg?
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Zakaj bi bil nateg?
zato ker ti plačaš garancijo ki jo proizvajalec v defaultu ponuja v ceni aparata.naši uvozniki pa pač pokasirajo dodatne € ker zmanjašajo tovarniško garancijo.recimo samsung ima v slo 12 mesecev garancije v de pa 36.govoriva za primerljive izdelke torej recimo TVje
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
na tv-je znamke samsung je v sloveniji 24 mesecev garancije. seveda tistih, ki so uradno dobavljeni
. Nisem bb-ovec. Sem pa imel dvakrat opravka z se zgodi. Enkrat aradio (cena ar-ja 980 eur + zavarovanje), nekaj je zacel strajkat in barva se je na enem delu okvirja luscila. Odnesel v bb, dal racun in se zgodi papirje; cez cca en teden dobil popravljeno brez doplacil. Drugic inaprava padla, se razbila, zahtevali cca 30% vrednosti, ostalo krijejo oni. Je pe potrebno vedeti: ko dobis novo napravo, garancije se zgodi nimas vec. Je potrebno placati/vzeti novo (razen, ce so mene nategnili). LpCitat:
Uporabnik Speedy pravi:
Ima kdo več informacij kako točno je s tem? Je tukaj kak "bingbangovec"?
Primer da bi vzel galaxy s4 pri jih na obroke + se zgodi. Koliko bi prišlo se zgodi? Verjetno ni poceni? In potem če mi pade telefon na tla dobim nov ekran/telefon?