Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Eh ko bi imel saj kljukaste križe... imajo marsikaj drugega.
Ja Antifa razgraja po Ljubljani ja. Razbite trgovine , in nevem kaj. Lol... razgrajajo hahaha

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Ti, ki si bolj tak alternativec in poznaš te underground scene ... Kateri se ti zdijo bolj pristni/nevarni ... antifa ali neonaciji?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Naciji so bole strejši ljudje, ki ne vedo kaj so pa kaj bi. Antifa so pa malo mlajši pa tudi nekje tam tam :D

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.313
2.946
113
Lublana
Obišči stran
Eh ko bi imel saj kljukaste križe... imajo marsikaj drugega.
Ja Antifa razgraja po Ljubljani ja. Razbite trgovine , in nevem kaj. Lol... razgrajajo hahaha
Kaj so morda naciji razbijali trgovine po Ljubljani? Al kaj želiš reči? Pač antifa se gre svoj cirkus in zdaj so še naciji začeli svojega na enak način. Kaj je čudnega? Ali želiš reči, da nekateri ekstremisti lahko protestirajo in imajo shode, drugi ekstremisti pa tega ne smejo? Al kako gre zdaj to? Če vprašaš mene, bi morali vse fajn nabunkati in kaznovati in bi bil mir.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Lej, nisem te hotel provocirat. Kot sem napisal, vem, da si bolj alternativen in da poznaš to sceno. Tudi, če te kdo popljuva, si pač izrazil svoje mnenje.

A sploh lahko pri nas govorimo o pravih antifajevcih in neo-nacijih?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Lej, nisem te hotel provocirat. Kot sem napisal, vem, da si bolj alternativen in da poznaš to sceno. Tudi, če te kdo popljuva, si pač izrazil svoje mnenje.

A sploh lahko pri nas govorimo o pravih antifajevcih in neo-nacijih?
Naciji so kar resni. Oz mislijo da so... Tetoviranje slovanskih simbolov in biti naci je sicer precej WTF... sej nevejo kaj delajo
Antifa pa tak no. So bolj mladi pa mogoče ne tak resni kot bi si mogoče kdaj človek želel..

• Všeč mi je
Reactions: Runo

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Naciji so kar resni. Oz mislijo da so... Tetoviranje slovanskih simbolov in biti naci je sicer precej WTF... sej nevejo kaj delajo
Antifa pa tak no. So bolj mladi pa mogoče ne tak resni kot bi si mogoče kdaj človek želel..

Torej bi rekel, da bi se dalo te rumenomajčkarje označit za neo-naciste?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.