Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Oakey

Majstr
3. feb 2016
907
555
93
Se strinjam.
Zgolj dejanja.

Kaj pa dela Zlatko v službenem času, če slučajno kdo ve?

Pretvarja se, da je umetnik, morda celo cuza državni proračun preko tega naziva... ali pa preko kakega drugega socialnega transferja. Sej taki se danes najbolj razburjajo in protestirajo, ker vedo, da jim bo nekdo KOOOONČNO priprl pipco.

EDIT:
Pogledal sem ta famozni posnetek in si želim, da bi za take primere imeli policisti brazilska pooblastila. :zmaga:

Nazadnje urejeno:

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
v kamn si ga dečko, spet. jaz klošarjem ne kažem osebne, jo pa policaju če jo zahteva. kaj si ti drugačen da bom jaz tebi kakrkoli kazal?

da ne govorimo da potem kar siliš da bi sam nekaj kazal... ej kurce mert boš mogu pa na kšno drugo stran tuki takega topica nimamo.
Cray cray, a ne bi sherala kok je kdo od naju dal v blagajno lanski let pa da vidmo kok je tvoj gobec velik?

B81

22. jul 2007
37.665
10.953
113
Vidva ce bosta res sla na pir, povabita se apollota zraven, just in case... :evil:

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Cray cray, a ne bi sherala kok je kdo od naju dal v blagajno lanski let pa da vidmo kok je tvoj gobec velik?
koga briga kok si ti dal? duvaj se komu drugemu. očitno pa nikogar ne briga da veliko plačaš pa tukaj neki hočeš it.

govora je pa o zlatkotu in o njegovem duvanju.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Dejta zrihtat, pridm še jst na pir, pa posnamem vse skup :nazdravje:
za pir se s kalbotom meniva.

ciklat skos eno in isto rokyu je pač brez veze tko da tam je že v osnovi ne hvala.
dečko pričakuje da bom njemu, ki mi je nihče, polagal račune. :valjamse: in še po skoraj 10 postih ni odgovoril zakaj naj bi mu karkoli pokazal.

Oakey

Majstr
3. feb 2016
907
555
93
koga briga kok si ti dal? duvaj se komu drugemu. očitno pa nikogar ne briga da veliko plačaš pa tukaj neki hočeš it.

govora je pa o zlatkotu in o njegovem duvanju.

brez zamere ampak kaj je to "duvanje"?
kaj pa beseda "kao"?
pa tudi stavka "svaka čast" ne razumem... a to tako zelo častite svojega sestrojebca?

zadnje čase se sliši precej takih besed po TV in mi ni čist jasno kaj njim ni jasno...

• Wow
Reactions: cappy

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.095
16.267
113
EDIT:
Pogledal sem ta famozni posnetek...

+1

Model med drugim razlaga, kako je lahko nekaterim odveč plačevati obvezni prispevek za RTV, ki bi dejansko lahko bil še višji glede na to, da so edina televizija, ki pri nekaterih oddajah omogočajo ogled tudi za gluhoneme :aplauz:

Oakey

Majstr
3. feb 2016
907
555
93
+1

Model med drugim razlaga, kako je lahko nekaterim odveč plačevati obvezni prispevek za RTV, ki bi dejansko lahko bil še višji glede na to, da so edina televizija, ki pri nekaterih oddajah omogočajo ogled tudi za gluhoneme :aplauz:

300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg

priznam, da nisem zmogel pogledal celega posnetka, ker mi je šlo na bruhanje... Hvala Matey za tvojo požrtvovalnost

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: roCkY in Matey

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
za pir se s kalbotom meniva.

ciklat skos eno in isto rokyu je pač brez veze tko da tam je že v osnovi ne hvala.
dečko pričakuje da bom njemu, ki mi je nihče, polagal račune. :valjamse: in še po skoraj 10 postih ni odgovoril zakaj naj bi mu karkoli pokazal.
A si se pokaku, revcek. Pa se enkrat, reku si kok smo dal zlatkotu, jst tebe prasam kok si dal ti?

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
jaz pa tebi povem da sem dal tolk kot moram dat glede na moje zaslužke. če bi lahko izbiral pa tudi cent mojih davkov ne bi šel proti zlatkotu in njemu podobnim.

kaj ma to kakršnokoli vezo s čimerkoli boš pa ti vedel in sem prepričan da mi boš tudi razložil.
razen če se gremo sedaj nek finančni gatekeeping da moraš nad določen znesek da lahko kaj rečeš?
glede na tvoje poste in merjenja kurcev bi reku da je to neka nova pogruntavščina s strani ekstremnih levičarjev?

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
ps: vprašal sem koliko je dobil od ministrstva za kulturo.
namreč erar pokaže le toliko kolikor pokaže. vsaj prispevkov katere dobi plačane od mkja ne pokaže (saj mu mk plača?).

torej... razčisti si kaj bi sploh rad in cifre vnaprej da vem ali spadam pod take ki lahko pišejo al ne.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
vem :(
nikamor ne prideva... skos en in isti cikel pa mu ne prebije da njemu nimam nobenih listin za dajat.
lahko pa da zaključimo tole sago. napišem da sem dal 50k€ pa na socialni sm. pa direkt zlatkotu v đep enga tavijolčnga.
rešeno ;)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.095
16.267
113
:oops1:

Je to fake news zavoljo podpihovanja sovraštva zoper Zlatka ali je pač Zlatko dejansko pljunil v obraz poveljniku garde?

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.090
3.593
113
41
Lj
Ne vem če je povezano, morda.
Neznanci ponoči prerezali pnevmatike vsaj 39 vozil v centru Ljubljane

Oakey

Majstr
3. feb 2016
907
555
93
ni več normalno kar počnejo tej kvazi protestniki

mislm, da bi se moral zbrat in protestirat proti tem protestnikom, pa ne zato, da bi ščitil trenutno vlado ampak zato, ker je tole šlo preko vseh meja dobrega okusa. Se mi zdi, da se tole iz tedna v teden bolj stopnjuje. To da takole izžvižgajo ljudi, ki so samo v službi, provocirajo policiste in vse ostale, to res ne pelje več nikamor, samo še navzdol.

Zakaj se ob petkih spontano ne srečamo na piru pred parlamentom vsi nasprotniki protestnikov in mal "branimo" uniformirance v JU?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.