Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.002
9.532
113
Govorim o diskreditaciji na podlagi priimka. Kar se tiče protesta.... sam Pahorja je vprašal na kaj naj bi bili ponosni. Policiste je ubogal, ni delal scen kot Jenull. V bistvu se zna obnašat.
Sam na tole sranje nisem niti malo ponosen. Slovenci se spet koljemo med sabo. Nej se gresta Jenull pa Žanči stepst v blato, mi ostali gremo pa na pivo.

• Všeč mi je
Reactions: bizi, B81 in R0KY

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Govorim o diskreditaciji na podlagi priimka. Kar se tiče protesta.... sam Pahorja je vprašal na kaj naj bi bili ponosni. Policiste je ubogal, ni delal scen kot Jenull. V bistvu se zna obnašat.
Sam na tole sranje nisem niti malo ponosen. Slovenci se spet koljemo med sabo. Nej se gresta Jenull pa Žanči stepst v blato, mi ostali gremo pa na pivo.
Podpis

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
tebi se to zdi "zna se obnašat"?
kot kaže imamo zelo različne standarde.
upam da se zavedaš da tisto kar je jelinčič napisal sicer malo extremno a vseeno nekaj za razmislit kaj si je ta dvorni norček dovolil.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
nisi odgovoril na vprašanje. kr standard pr teb a?

se enkrat - kdo si da ti bom jaz polagal račune? zaenkrat si niče. dokaži da si kaj več.

Cakamo :valjamse:
Si v soli preslisal kako dela vrstni red? Glede na to da zalis, sem ti postavil legitimno vprasanje. Ko bos odgovoril, lahko takoj za tem tudi jst. Pa dava tice na mizo pa da vidmo.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Si v soli preslisal kako dela vrstni red? Glede na to da zalis, sem ti postavil legitimno vprasanje. Ko bos odgovoril, lahko takoj za tem tudi jst. Pa dava tice na mizo pa da vidmo.
ja, in sem ti povedal da ti nimam za polagat nobenih računov ker si niče.
kaj bi s tem sploh rad dosegel? tvoji izpiski me ne zanimajo, duvaj se komu drugemu.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.002
9.532
113
Hahaha, ne mi rečt, da še nis prebolu. Mogoče sm mislu pa okroglo zadevo balkanskega izvora.....gre dobr s pivom....

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Lol, lepo sm te povabu na pivo. Pa potem mi lahko razlozis kako sm nice. Al pac ne?
sem ti že povedal da dokaži da nisi pa greva dalje :zmaga:
davčna? NPU? kdorkoli da ti bom jaz polagal račune?
me kje vidiš hvalit kok jst dajem v proračun kot določeni spontani protestniki?

sonček že v štartu si zgrešil.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
edino prav saj potem v živo vidiš da ni tako hudo kot zgleda preko foruma.

"problem" nastane če je eden že par pirov prej spil.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.313
7.320
113
Sam mal. Cordic je v zadnjih letih veckrat povedal, da drzavo molze kjer se da (prov v tem kontekstu) da pac drzava itak premalo naredi za drzavljane in jo je treba obirat. In to v intervjujih, bom probal poiskat.

fant je prvo hotu pozornost ker je s fuzin pa to pac ni vzgalo, ker ni edini od tam in ni mogel zgodbe gradit.

pol je ratu nek wannabe aktivist...

Pac potreba po pozornosti. Ker marsikater protestnik ima idejo kaj bi naredil drugace, on dvomim.

kaj ma on pahorja za sprasevat na kaj smo ponosni... ponosni smo na drzavo kjer lahko opozicija povekar jo moti, kjer pozicija nima 60%, kjer sociala deluje tako dobro da on lahk s familijo zivi (ker od pofla ki ga producira pac ne more - ja sicer poslusam slovenski rap) in tako dalje. Na to smo ponosni. Ce on ni, naj se usede na klopco in se sprasuje na kaj je on.

ne se hecat, folk je leta 91 umiral, kle bodo pa neki kvazi umetniki drzavne proslave motili.

najbolj hecno je ker lahko vuka cosica vsak dan po 9.00 srecate v lokalu pritlicje (zraven magistrata) kjer pije kavico in se dobiva z raznim folkom s katerim razpravlja kako bi vlado sesuli (nazadnje je vneto razlagal kako je treba na smc in desus pritisnit). To vem ker je tok glasen da se je do nase mize slisalo. Nek digitalni umetnik, guru, vstavi_poljubno.

pa me ne moti da je proti vladi, da je politicno opredeljen...to je lepota demokracije. Tud da je Zlatan Cordic opredeljen je cist ok, super. Sam so pa meje okusnega.

najbolj hecno pa je da mamo zdej par likov, ki si delajo “ime” z namenom nastopa na naslednjih volitvah:

vuk cosic
Jasa Jenull
Zlatan Cordic

Ampak pozabljajo da leva volilna baza ni neomejena in da levica tud ne misli kr krizem rok gledat konkurence na svojem polu... in se znajo zgodit kake diskreditacije, ki jih bo gladko levi pol sproduciral, obtozeni bodo pa desni

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.