Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113
Ne razumem.

Uradno naj bi pri napadu na nemško postojanko v Kočevju padel pod streli Nemcev[1], zapisano pa je bilo tudi, da ga je ustrelil komandant Loške brigade Franc Bobnar-Gedžo, ker naj bi Bračič veljal za izredno surovino.[2] Med drugim je znano njegovo povelje Mirku Novaku Fricu, da ukaže usmrtitev dvanajstih internirancev rešenih iz ujetniškega vlaka 5. julije 1942.[3].

Po njem je bila poimenovana 13. narodnoosvobodilna brigada »Mirko Bračič«; predhodno Loška brigada.

Kaj tu ni za razumet? Gre za dva različna vira glede smrti te osebe in ker so bili partizani so bili vsi brez izjem super in oh in sploh posledično enostavno ni opcije, da bi bil zaradi prevelike krutosti ustreljen s strani lastnih soborcev ampak so ga nedvomno pokosile nemške krogle. Tako ali tako pa je pa to tudi bizi potrdil tako da ni več dileme spljoh.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.456
1.916
113
Danes sem slučajno zašel na twitter Ljubljenega Vodje.
Ne rabiš nobenega medija, nobenega Kučana, nobene Levice, nobenega kavijarja, nič, da začneš pogledovati proti biciklu.
Tam je dovolj materiala za vsakega ki ima 5g soli v glavi, da se v petek zvečer vsede na kolo in naredi krog ali dva. Ta tip je bolan, resno bolan.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.096
5.644
113
Sej zato pa taki zmedeni protesti....k "banda razpuščena" :p

tomi

Guru
1. sep 2007
18.611
9.823
113
40
MB
Nekdo mi naj prosim razlozi apel ene gospe s protestov, da zeli zivet v demokraciji ne v diktaturi.

nismo meli volitev slucajno? Ni zmagala njena opcija? A nebi mogla it pol k sarcu se zalit zakaj je odstopil ?
Ne razumem.

• Všeč mi je
Reactions: B81 in 8888

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Nekdo mi naj prosim razlozi apel ene gospe s protestov, da zeli zivet v demokraciji ne v diktaturi.

nismo meli volitev slucajno? Ni zmagala njena opcija? A nebi mogla it pol k sarcu se zalit zakaj je odstopil ?
Ne razumem.

komot - nisi primerno izobražen, da bi to razumel

vrhunec demokracije je samoupravni pluralizem interesov, strankokracija, ki jo imamo sedaj je v bistvu korak nazaj, ergo diktatura

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Vsak petek podobne slike...gledam odmeve...intervjuji z par piciklisti...kamen na kamen...nic popoplnoma nic od teh ljudi resnicni mentalni revezi vodeni kot psi na povodcih.

• Všeč mi je
Reactions: BuDi
Popolno je, ko te na proteste pripeljejo z avtobusom in te častijo še sendvič in sok.

ja to je pač naprednješa oblika biciklijade. Ko boste dovolj veliki, ne bo več bičiklet, pa golaža, ampak klimatiziran bus, sendvič pa mercatorjev sok. Samo to si morte še prislužit

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Piz.darija tolk zajeban je v sloveniji, zdajle sem prisel iz stajerske, kamor sem se odpravil zjutraj iz gorenjske in nazaj. In toliko motoristov, turistov, camp prikolic in avtodomov nisem videl ze dolgo. 90% slovenskih tablic. Vidim, da nam gre res slabo, ker je sobota, za marsikoga delavna ampak cajt in dnar pa imamo za pusiti.

No, meni je vseeno, ker danes delam, bom potegnil enega minimalca cistega cez eno uro, ko koncam. Predlagam, da zacnete strajkati v soboto dopoldne. Me zanima koliko naroda bo prislo.

Res, prov premisljujem kolk je slovenija zajeban kraj. Sama mafija, povsod te ropajo, nisi varen po 19h zvecer zunaj, ni sekret papirja, ni alkohola. NIc nimamo.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

jello

Guru
22. sep 2008
10.179
3.891
113
Večina ima 40 urni delovni teden. Ne glede na to ali se dela do petih ali do dveh, če do petka do 15.00 nisi naredil kar si mislil si ali za en qrac delavec ali pa se ne znaš organizirat. Normalen človek s standardnim delovnim časom je v petek ob 19.00 frej.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113
Pol je pa glede na bolj kot ne konstantno in relativno majhno število protestnikov v Sloveniji bolj malo normalnih ljudi s strandardnim delovnim časom ali pa glede na celotno populacijo - baje nas je okoli 2 milijona - ni nekega velikega interesa po sodelovanju :p

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.