Enkrat bodo ja prikolesarili do cilja.
Kaj je cilj pri vožnji v krogu?
Enkrat bodo ja prikolesarili do cilja.
Kaj je cilj pri vožnji v krogu?
Pot je važna, ne cilj.Kaj je cilj pri vožnji v krogu?
Pot je važna, ne cilj.
Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.
Ne vem, kje pri vas otroci lahko rišejo, pri nas zagotovo ne na javnih površinah izven območja vrtca. Vsaj takrat ne, dokler so pod nadzorom vzgojiteljev ...Čudn, da po tej logiki policaji pred vrtci in šolami ne čakajo, bi mel kar neki kazni za pobrat.
Kolikor je meni znano, kdo pride prvi na cilj.Kaj je cilj pri vožnji v krogu?
Kdo je organiziral tiste proteste? ŠOS. Predsednica je bila Katja Šoba. In kje je Katja sedaj?
Verjetno je bila že takrat SDSovka.Katja Šoba: Odločila sem se aktivno participirati pri spremembah na boljše in za to izbrala najboljšo stranko
Intervju z bivšo predsednico Študentske organizacije Slovenije (ŠOS) Katjo Šoba. Katja Šoba je stara 27 let in po izobrazbi profesorica sociologije in geografije. V življenju se drži dveh misli: Konfucijeve, da veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, temveč da se po padcu pobereš in pa R...www.sds.si
Kaj se vam kar ni kapnilo kako nas kradejo? Pa še kar ne veste zakaj protestirajo?
V bistvu vam paše da vas kradejo. Mi malo na sadomazo vleče, to vaše razmišljanje, vsi kradejo naj zdaj pač toti trenutni kradejo.
Če ni kaznivo dejanje, je pa dejanje, ki se kaznuje.Kaj bo pa policija rekla na to, da nekdo kliče ob 22:01, ker njegov sosed nabija glasbo?
JRM ni kaznivo dejanje, kaj sploh pišem ...
Šoba je organizirala proteste proti takratni Pahorjevi vladi, kjer so na protestih metali granitne kocke v parlament, na naslednjih volitvah pa je kandidirala na listi SDS. Še kaj ni jasno?Itak, ker je čisto nekaj normalnega, da nekdo protestira sam proti sebi, potem pa ga taki celo vzamejo v svoje vrste. mojbog, ti si verjetno eden tistih, ki verjamejo v vse mogoče teorije zarote
To je skoraj kot da je jansa vrgo kocko f parlament...Šoba je organizirala proteste proti takratni Pahorjevi vladi, kjer so na protestih metali granitne kocke v parlament, na naslednjih volitvah pa je kandidirala na listi SDS. Še kaj ni jasno?