Nova taktika za rušenje vlade Janeza Janše - protestno slačenje
Upam da ne bo dobila prešernove nagrade.
Prešeren ni maral celulita...
Nova taktika za rušenje vlade Janeza Janše - protestno slačenje
se strinjam, rabimo #diktatura #udri_spendrekpo_Iphone #uratisoćEuro #siromakaštapom ...Na protestu, ....zato je "čas za prehod k novim oblikam dejavnosti". ... IJJ kriv. Kot PV je kriv za vse kar vlada stori, ne stori ali opusti.
No tako je na stvari, kultura mora bit, če jih država že podpira kakorkoli...malo še naj počakajo, če se bodo še druge začele slačit, potem pa jim naj nekaj dajo, jbg zdaj, vsakemu nekaj pa to...
Se pa strinjam, da je IJJ kriv. Kot PV je kriv za vse kar vlada stori, ne stori ali opusti.
Ampak ti, ti pa ne vem ce nisi levicar...Jp, demokracija, noratv in podobni se morajo kar bati
Skoda le, da ima potem tak clovek volilno pravico.Faks bo sigurno naredil
Lej, sem probal eneparkat z levo onanirat, pa ni šlo.Vidiš kako so povezovalni. Ne pa tako kot ti, ki bi si levo roko najraje odsekal
Kaj bi jaz odgovoril (sicer nisem hodil na proteste)
Zaradi odnosa vlade (in njenih predstavnikov) do državljanov. Niti me ne moti toliko delo vlade kot pa njihov osebni odnos. Kako nizko se znajo spustiti kar si na teh položajih niti približno ne bi smeli dovolit. V tujini odstopajo ministri zaradi veliko večjih "malenkosti" kot pa si jih dnevno privoščijo Tanko, Grims, JJ, Mahnič....utd, itd.
Pa ne da so ostali veliko boljši ampak SDS res kepko vodi v tem.
A tako?
Malo si poglej kaki lepi vodni top ti je kupila Vesna od Mirota, da bos videl odnos do drzave, bemti dvolicnost...