Namesto da so vsem dajali koronske dodatke bi lahko zgolj tistim v "prvi bojni liniji" in jim obenem že prej popravili plače.
No, sedaj se pritožujejo predvsem specializanti, ki jih res grdo izkoriščajo. Bojda imajo 6-10 €/h
Odvisno kaj potrebujes. Bi kar nekaj segmentov z lahkoto ocenil s kameno dobo.Naše zdravstvo ima žal mnogo takšnih in drugačnih problemov, ki so res nujni za rešit ampak oznaka, da je pa zdravstvo "na nivoju tistega v kamenih časih, kjer so se zdravili z listi in podobnem" - je pa kretenizem prve klase oziroma zapis vreden tvojega imena.
Glede na zapis "Poročilo o tem, da imamo najslabše zdravstvo, ki je na nivoju tistega v kamenih časih, kjer so se zdravili z listi in podobnem" je lekvak ocenjeval slovensko zdravstvo zdravstvo kot celoto in v tem primeru gre za popoln kiks. Da sploh ne omenjam, da v samem članku ni nikakršnega poročila o tem, da imamo najslabše zdravstvo ampak je tudi to njegova lastna ocena.Odvisno kaj potrebujes. Bi kar nekaj segmentov z lahkoto ocenil s kameno dobo.
Če pa iz tega članka to razbereš ("mamo najslabše zdravstvo, ki je na nivoju tistega v kamenih časih"), potem so pa že v osnovni šoli nekaj pri tebi hudo zamočili.Poročilo o tem, da imamo najslabše zdravstvo, ki je na nivoju tistega v kamenih časih, kjer so se zdravili z listi in podobnem:
Plačujemo zdravstveno zavarovanje, dejansko pa ostaneš brez zdravnika
Vsi zavarovanci imajo pravico do proste izbire zdravnika, kar je zapisano v pravilih obveznega zdravstvenega zavarovanja, a ker zdravnikov primanjkuje, je prosta izbira zadnja leta postala bolj srečno naključje.www.rtvslo.si
ZZZS pravi, da se lahko jebemo:Če pa iz tega članka to razbereš ("mamo najslabše zdravstvo, ki je na nivoju tistega v kamenih časih"), potem so pa že v osnovni šoli nekaj pri tebi hudo zamočili.
Jaz teh težav nimam. Dobim dokaj dobro zdravstveno oskrbo, ko (če) jo potrebujem.
Težave imata ZZZS in ti, ki plačuješ ZZZSju, ki pa ti ne dostavi, kar ti je obljubil in zaračunal. (uh, preveč podrednih stavkov, boš razumel?)
Ko boš imel kake težave, magari z iskanjem osebnega zdravnika (al pa čakalnimi dobami), pokliči na ZZZS in jih pošlji v k**ac, naj ti oni zrihtajo zdravnika al pa vrnejo denar.
Ne vem kako ti delaš, ampak če mi ZZZS obljubi osebnega zdravnika, jaz pa to plačam mesečno pri plači, potem pričakujem, da bo ZZZS to omogočil.
Ali z drugimi besedami (akterji):
Ne vem kako ti delaš, ampak če mi Ztiglav obljubi kasko zavarovanje, jaz pa to plačam, potem pričakujem, da bo Triglav ob nesreči plačal klepanje.
ZZZS pravi, da se lahko jebemo:
""Zavod za zdravstveno zavarovanje ni tisti, ki bi bil odgovoren, da zavarovanim ljudem zagotovi zdravnika, zavod plačuje programe..."
In boš kar obupal?ZZZS pravi, da se lahko jebemo:
""Zavod za zdravstveno zavarovanje ni tisti, ki bi bil odgovoren, da zavarovanim ljudem zagotovi zdravnika, zavod plačuje programe..."