To ne gre, ne moreš revnim dat dnar ker bodo takoj zapravil. Se bodo razvadil in hotl še več. Sej majo cepivo kaj še hočjo.Lol... Sedaj pricakujejo, da bodo zdravniki "prodajali" cepiva? Se strinjam z Jurkom. Ce zelijo spodbujati, naj vsaj prejemnike cepiv.
Popoln kontra efekt torej. Slaba.Kolikor sem se slišal z družinskimi zdravniki danes (5, ni reprezentativni vzorec, vem), bodo svojim pacientom enostavno nehali omenjat cepljenje.
"Ker se mi enostavno ne da boriti še proti enemu očitku, zakaj predlagam cepivo."
trd si , trd.... ce folku rečeš da bodo dobli 20€ če si odrežejo roko, bodo vrsti čakali. Verjemi. za par € se v firmah grdo gledajo. Tako da tudi če tega denarja ne bodo nikol porabli, ko se tala so vsi poleg. In ja, vsi bi se cepli, še najbolj zagriženi anticepilci.."za 20€ prodam mamo" sistem.No vidis. Ne razumem kaj zelis povedati. Ce niso porabili brez, da bi bilo pogojeno s cepljenj, zakaj bi v nasprotnem primeru?
To je normalno, tistega ki se do danes ni cepil nima smisla več prepričevat razen če ni bil zadnje 2 leti zaprt v bajti in ne ve kaj se dogaja.Kolikor sem se slišal z družinskimi zdravniki danes (5, ni reprezentativni vzorec, vem), bodo svojim pacientom enostavno nehali omenjat cepljenje.
"Ker se mi enostavno ne da boriti še proti enemu očitku, zakaj predlagam cepivo."
Sem mislil, da gre za bone (pogojeno s cepljenjem)... O tem smo prej pisali.trd si , trd.... ce folku rečeš da bodo dobli 20€ če si odrežejo roko, bodo vrsti čakali. Verjemi. za par € se v firmah grdo gledajo. Tako da tudi če tega denarja ne bodo nikol porabli, ko se tala so vsi poleg. In ja, vsi bi se cepli, še najbolj zagriženi anticepilci.."za 20€ prodam mamo" sistem.
Dobra stran tega je, da ta "akcija" ne bo stala nič. 0€.Več cepljenih pacientov, večja nagrada: 'Odločitev ministrstva bo rušila zaupanje v zdravnike' | 24ur.com
Vlada je v četrtek sprejela poseben projekt za spodbujanje precepljenosti proti covidu-19. Sklenila je namreč, da se bo zagotovilo ustrezno plačilo zdravstvenim delavcem v timu družinske medicine, ki bodo opravili dodatno delo in s tem zagotovili večjo precepljenost proti covidu-19 pri njih...www.24ur.com
Figo bi čakali, nič bistveno drugače ne bi bilo. Ampak hej, nobeden od naju tega ne more dokazatija bone, ce bi pomladi rekli da vsak cepljeni dobi za 100€ bonov, bi v vrsti čakali od marca dalje. Simple.
Kakšno cepljenje, konec je s cepljenjemm Govorim o dostopu do zdravstvenih storitev.Saj ni gneče pri cepljenju?
Mdor se je do sedaj cepil on kdor se še bo dobi bon ... Vaučer za pridnost.
Številki za Eure dodaj nekaj ničel, pa bomo že pri zadevi "odrezana roka".ja bone, ce bi pomladi rekli da vsak cepljeni dobi za 100€ bonov, bi v vrsti čakali od marca dalje. Simple.
Finančno nagrado za cepljenje torej enačiš z namernim samopoškodovanjem/samopohabljanjem v zameno za finančno pridobitev? Kaj ni cepljenje prisilno in to s strani države ter se kot tako posledično nekako ne more skladati z namernim samopoškodovanjem?Številki za Eure dodaj nekaj ničel, pa bomo že pri zadevi "odrezana roka".
Bullshit, podjetje je ponudilo 70 evrov nagrade za polno cepljenje do sredine avgusta. Mislis da se jih je 95%odlocilo za cepljenje?ja bone, ce bi pomladi rekli da vsak cepljeni dobi za 100€ bonov, bi v vrsti čakali od marca dalje. Simple.