Prosi ga da ce bi tole povedal pred kamerami.
Zdaj iščejo take, ki so bili reveži po cepljenju ne pa po covidu, ta film je bil že posnet in zelo kritiziran od istih kot je bil sosed, pred korono.
Prosi ga da ce bi tole povedal pred kamerami.
Dej si malo preračunaj koliko Bezos služi na uro. Tudi ko je bil v vesolju, ko je privat na žurki z manekenkami, ko spi.Danes sem poslušal po radiu, da kirug pri zasebniku zasluži 400€/uro..... Naredi enomoperacijo in zasluži več kot jaz cel mesec. Pa ne mi zdaj pametovat, zakaj nisem šel za kirurga....
To je bruto znesek.Danes sem poslušal po radiu, da kirug pri zasebniku zasluži 400€/uro..... Naredi enomoperacijo in zasluži več kot jaz cel mesec. Pa ne mi zdaj pametovat, zakaj nisem šel za kirurga....
Za tolažbo tudi takšni se ločijo.
Kaj te to briga, gre iz tvojga žepa? Ponudba-povpraševanje, pa saj veš kako je to, saj si bil zasebnik. Vsak ma tisto kar si zasluži, pa naj boš to ti, jaz... Un pisunček naj pove, koliko on gara, in koliko dobi na koncu. On te ne moti?Danes sem poslušal po radiu, da kirug pri zasebniku zasluži 400€/uro..... Naredi enomoperacijo in zasluži več kot jaz cel mesec. Pa ne mi zdaj pametovat, zakaj nisem šel za kirurga....
ZZZS zelo striktno nadzira, ali se program, ki ga plačajo bolnicam in ostalim izvede.Seveda me briga, ker je to lopovščina! Namesto, da bi delali v bolnicah, se namerno ustvarjajo dolge čakalne dobe, da folk hodi na posege k zasebnikom. In te posege ponavadi delajo med časom, ko bi morali biti na svojem delovnem mestu. In zato ne nabijaj tukaj z nekim "ponudba-povpraševanje" forami.
Primerjava z novinarji pa je popolnioma neumestna, ampak kaj drugega od tebe itak ni za pričakovati!
Tudi logina z mrd $Za tolažbo tudi takšni se ločijo.
"Nadzor na ortopedski kliniki UKC Ljubljana je pokazal nepravilnosti pri registraciji delovnega časa. Več zdravnikov je bilo evidentiranih na vhodu, njihovega gibanja po hodnikih pa niso zaznali. Ob tem so prejemali visoke koronske dodatke..."
Ne vem kako je v javnih zavodih, pri nas bi hitro opazili, če bi manjkal po pol ali cele dneve.. Tudi če šefa cel teden ne vidim, mora vseeno biti delo opravljeno, poročila oddana,.......
V primeru ortopedov je bila zihr taka zadeva zapeljana že dolgo prej... Šefi so morali vedeti kaj se dogaja,...
Izvedlo se je pa to, ker je nekomu znotraj prekipelo, da izvajajo isto sranje+ korona dodatek....