Bencinski servisi Petrol

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
A mi lahko kdo pojasni? V kaj se spreminjajo bencinski servisi Petrol? Danes slišim reklamo za Petrol...po novem lahko plačujete še položnice in tako prihranite čas. Kakšn čas?
bonk.gif

Čakaš v vrsti za bimbotom, ki je prišel vplačati stave, loto in po novem bo še položnice plačal...seveda na zadnjem listku je nekaj zadel in je zdaj cela procedura za izplačilo.
Zaradi teh kretenacij Loto in Stave sem se začel izogibati Petrolu zdaj še "pika na i"...
Mečkatorja sem se začel v šiiiirokem krogu izogibati.
Kdo še od trgovcev počne takšne debiloze?
Dobr bi bilo če bi dali opozorilo pred vhod.
"POZOR! PRI NAS BIMBOTI PLAČUJEJO POLOŽNICE, VPLAČUJEJO LOTO IN STAVE. NA SPLOŠNO KRADEJO ČAS VAM, KI SI ŽELITE LE NATOČITI GORIVO. ČE ŽELITE LE BENCIN OBIŠČITE BENBCINSKE SERVISE XY"

Biciklari

Pripravnik
13. sep 2012
558
0
16
no saj loto je hitro sam cak-cak listek skoz in gotovo...ampak une stave mi pa živce požrejo!
bonk.gif

Stoji en čefurđija al pa zapečenc, una pa klamfa not te kozlarije!
10.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.085
496
83
tam ko se terc po tori rola
...kaj pa bencin.. ga še prodajajo? Dobro, meni modeli za Loto niti ne gredo toliko na jetra, saj hitro vplača.. Jebentiš, natankaš in greš plačati, potem pa ono ''bi še čokoladice, imamo znižane''... Krinebeška, če bi jo hotel, bi jo že sam vzel... Kje so časi, ko si na bencinski tankal, kupil olje in ostale stvari, povezane z vozili..

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.487
455
83
Nisem vedel, sem zadnje čase bolj poredko na Petrolu. Ampak kot mi je poznan sistem plačevanja položnic po supermarketih v tujini, imajo ponavadi samo določene blagajne to možnost. In tam se res nabira vrsta.

Če Petrol lovi tiste dodatne evre na ta način imajo verjetno podoben pravilnik? Ker tudi najmanjša pumpa ima vsaj dve blagajni.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Moram rečt, da na blagajni niti nimam težav s temi ljudmi. Ponavadi hitro odprejo nov šalter, če nekdo začne s temi vplačili.

Problem je, ker ti v vrsti v prižganem avtu čakaš na prosto tankštelo, tipa pa kar ni pa ni nazaj ven, vsi, ki so prišli kasneje za tabo so že odšli... Potem morajo pa še koga kdaj vsi ostali čakat, ker je tako butasto zapeljal pred tankštelo, da ne more noben mimo.
bonk.gif

matej_

Guru
25. okt 2007
2.161
701
113
zato pa probam tankat če se le da na tavelikih pumpah na AC. Na eno lokalno nikoli več ne grem, ker skoz te kur**ve stave plačujejo.

ok naj uvedejo vse možno plačevanje, samo naj bo samo ena blagajna za gorivo, kjer ni možno plačevati ostalih stvari, tudi čokoladic ne.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
KSS

Na Celovški bo kmalu otvoritev Petrol Fresh. To bo šele komedija. Pustite se presenetiti.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Če Petrol lovi tiste dodatne evre na ta način imajo verjetno podoben pravilnik? Ker tudi najmanjša pumpa ima vsaj dve blagajni.

Dve blagajni že, ampak enega delavca (če sta slučajno 2 v času gužve, pa en sigurno plin nalaga) in se nikoli ne zgodi, da bi tisti en preostali rekel 'počakajte ostale, ki imajo samo gorivo', vidi te, da imaš v roki lučko, pa da prednost tistemu pred tabo s šopom loterijskih papirjev
bonk.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.253
9.886
113
Ne spomnim se kdaj sem bil nazadnje na Petrolu, tako da se glede tega ne sekiram.
grin1.gif

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
zakaj pa bi hodil plačevati.
Jaz natankam in se odpeljem.
Čez 3 dni ti pa pošlejo položnico da si pozabil plačati in plačaš po kliku in to je to.
pa še odlog plačila imaš. :)

Drugače pa mercator pumpe so zakon.
Natankaš, plačaš pri avtomatu in to je to.
Brez dodatnega bombadiranja , dodatne prodaje prodajalcev in vprašanja Imate petrol zlato kartico
NEEEEEE imam zlato kurč...o mi je dovol