Bele felne

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Opažam da se prodajajo po novem tudi bele felne, kar je prava osvežitev od povprečne sivine in nekaj črnine. Poleg tega so zelo zexsi
cool-1.gif

Malo sem na hitro pogledal, pa so večinoma namenjena večjim mrcinam od 17 col naprej. zanima me če je kdo zasledil kaka v 15 col izvedbi?

4. jun 2008
328
0
16
Oberkrain
Stari pa kaj ti gledas z siroko zaprtimi ocmi na tem svetu?? Si ze kdaj videl kak rally, ali ghd, ali seicento cup? 90% imajo povsod bele feltne. SIcer pa nevem kje si dobil 17col felge? Najvec imas oz racing compomotive ali kake sparco v 15col obliki.
Sicer pa nevem al je res tak problem skesirat 100e da ti jih licar pofarba???

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
OZ ma recimo Superturismo WRC. Samo že navadne so smrt za pucat, kaj šele bele kjer se vse notr zažre..
Res velik minus belih feltn je čiščenje,s ploh če maš kakšne bolj agresivne ploščice ki pacajo

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
37
CENTAR LJ
Meglio.

Ok super, to sem že slišal, vsi so hvalili, kje se da kupiti?

on topic:
Drugače pa res ne vem kje živiš da ni belih felten
evil.gif
Včasih so bile le bele in srebrne, sedaj je trend črna, in vsemožno. Na kakšne barve avto bi dal bele?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
ok relly avto vem da imajo od nekdaj, pa kake aftermarket na malih starih gajbicah sem tudi že videl, ampak na novih mrcinah v izvedbi 16-19 col pa še res ne
confused-1.gif

nekaj takega recimo

hudooo
shocked-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sam sem htel kupit OZ Superturismo WRC pa me je minilo, ko sem postal pozoren na tiste redke, ki imajo bele felne in so vse po vrsti bile bolj sive kot moje, ki so srebrne
tongue-1.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
OZ ma recimo Superturismo WRC. Samo že navadne so smrt za pucat, kaj šele bele kjer se vse notr zažre..
Res velik minus belih feltn je čiščenje,s ploh če maš kakšne bolj agresivne ploščice ki pacajo

pri EBC ploščicah se umazanija manj zažre notri in nasploh manj umažejo platišča ( ali pa se preveč zavira z motorjem
tongue-1.gif
)