Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Po tem kar se dogaja po evropi, če je samo desetina je desetkrat preveč.Da ljudje izgubjajo zaupanje v svoje vodstvo in da nam nekaj prikrivajo.Da me je strah kaj prinaša spomlad in poletje.Da me je strah za moje otroke in kakšna prihodnost jih čaka.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ja, ker se naš taglavni ravna po Nemčiji. In ne morem razumet tega. Edino mi pade na pamet to, da je Nemčija dobila milijone od bogvekoga, ker ne verjamem, da bi se tako pustili (in niti ne zaprli teh, ki delajo sranje po ulicah). In to dnevno, ne tedensko.
Že to, da se nekdo počuti ogroženo (npr. ženske), je zločin in bi morali npr. iz železniških postaj stirat to svojat.
Zdaj pa pomisli, kako je šele strah sirijske begunke, ki so morale bežati pred vojno. In kakšna prihodnost čaka njih.Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Po tem kar se dogaja po evropi, če je samo desetina je desetkrat preveč.Da ljudje izgubjajo zaupanje v svoje vodstvo in da nam nekaj prikrivajo.Da me je strah kaj prinaša spomlad in poletje. Da me je strah za moje otroke in kakšna prihodnost jih čaka.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Zdaj pa pomisli, kako je šele strah sirijske begunke, ki so morale bežati pred vojno. In kakšna prihodnost čaka njih.Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Po tem kar se dogaja po evropi, če je samo desetina je desetkrat preveč.Da ljudje izgubjajo zaupanje v svoje vodstvo in da nam nekaj prikrivajo.Da me je strah kaj prinaša spomlad in poletje. Da me je strah za moje otroke in kakšna prihodnost jih čaka.
In ob vseh besedah "za otroke gre" nekdo načrtno straši državljane celo pred otroki brez staršev. Si predstavljaš, kako je šele njih strah?
strahovláda -e ž (ȃ oblast, ki temelji na strahovanju, nasilju: vpeljati strahovlado; obdobje strahovlade; pren. strahovlada meščanske dramatike ∙ strahovlada
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kako to mislis? A so otroci hoteli na zabavo pred parlamentom?
Ne, dedi in samo sreca je da niso naleteli na koga sibkejsega.
Ja,ne?