Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Če je samo v vsakem 4 šotoru en odrasel moški ISIS pomalicajo v enem dnevu, koji k.... pa misliš, da jim bo osvobodil državo, Portugalci, Vietnamci ali oni sami?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
...
Torej bi lahko rekli da je nekdo zavajal, sicer bi lahko rekli tudi da je lagal ampak naj ostane da je zavajal. Sicer bi pacient lahko vedel da PISCANCJA OBARA ni avtomaticno halal ampak ok. Mislim da to presega ...
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Saj pa pridejo drugi, zakaj bi tekel za temi, ki so šli ali hrano zavrgel?
Če bi bili ti, ki so šli, begunci, potem ne bi nikamor šli, ampak počakali na hrano, ker so lačni.
Tak jim pa dol visi za obaro, ker niso lačni in samo silijo v državo, kjer se po njihovem cedi med in mleko in na njih že čakajo delovna mesta, da bodo lahko čez pol leta privlekli sem še preostalih 25 članov familije.
Ko gledaš območja kjer so bili v sloveniji ti slabo rata kakšno so pustili za seboj, še za kravami ne ostane toliko dreka.
Sej ni vazna obara. Pacient je zelel zajeb logistike izkoristiti za sirjenje neumnosti (recimo temu tako). Sedaj bodo brihtoli tole slikci fwd po mailu se 10000000x in filozofirali o tem kako begunci zavracajo hrano. Revezi so pa lacni bla bla bla bla bla bla. Kakor nekateri ze pocnejo tukaj.
Ali bo to kdo jedel, kdaj in kako je pa nekaj povsem drugega.
Torej... logistika je zahebala, nekdo je zavajal. To so dejstva. Kdo in kdaj bo to jedel bomo pa se videli. Sicer pa kdorkoli se je spomnil v takem primeru kuhati obaro tudi ni ravno brihten.
p.s.: ves kako zgleda kaka koncertna dvorana po konecrtu? teren po obisku Papeza ali kateregakoli masovnega eventa?
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Dovolj slik in posnetkov smo videli, kako so zavračali vodo. Včeraj je bil posnetek iz Madžarske, ko so zavrgli hrano, katero so prej vzeli.
A si prebral izpoved policista, kako mečejo otroke policistom pod noge? Medijske prostitutke tega seveda ne posnamejo.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
...
Dovolj slik in posnetkov smo videli, kako so zavračali vodo. Včeraj je bil posnetek iz Madžarske, ko so zavrgli hrano, katero so prej vzeli.
A si prebral izpoved policista, kako mečejo otroke policistom pod noge? Medijske prostitutke tega seveda ne posnamejo.
Nekako kakor so zavracali obaro kajnede?
Citat:
Tale klinc nesposoben naj gre raje pozdravit in pohvalit naše policiste, civilno zaščito in prostovoljce
Po tem je podal točno lokacijo, s tem naj bi postavil na laž to da so že odšli.Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
No če je @SDS Francka Breznik to napisal to drži.NOT.
Bolj neumnega poslanca še nismo imeli.
Bravo Lenart, da ste bedaka izvolili. Še imigranti so vam pobegnili po par urah.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pojedli je niso
Pri nas pa lačni,mi pa te turiste hranimo
Katastrofa
Islamizacija Evrope se je začela
Citat:
ksz
Ime mi je Irfan in sem slovenski protestnik: