bedaki na cesti

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Ampak po TV so pa kaznovali tistega, kateri je prehiteval po desni. Zakaj? Oni že vejo.
wink-1.gif
Meni je pa tudi jasno.

P.S. ne da se mi iskat linka, ko so bili TV-jevci v providi.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Ampak po TV so pa kaznovali tistega, kateri je prehiteval po desni. Zakaj? Oni že vejo.
wink-1.gif
Meni je pa tudi jasno.

P.S. ne da se mi iskat linka, ko so bili TV-jevci v providi.

Švabi so v taki situaciji kazen napisali obema.

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Temu tudi v tretje ni potegnilo. Ja je.bi ga pol.

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/2ncmzaascaQ&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/2ncmzaascaQ&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

Včeraj sem naletel na še hujšo situacijo, ko je majhno zaprto poltovorno vozilo (R Kangoo) jahalo levi pas, pa do koder je seglo oko, ni bilo niti enega avta na desnem pasu, le jaz sem se peljal za njim in dober kilometer zaman čakal na njihov umik.

Sedaj pa bonbonček - na boku in na zadnjih vratih omenjenega vozila je z velikimi zelenimi črkami pisalo CARINA .
evil.gif

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
Ja in? a če bi pisalo mesarstvo bi bilo pa kaj drugače?

Ne, bedak, ki izigrava šerifa je bedak, pa naj bo uniformiranec, mesar, malar ali vzgojiteljica.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Jest take ce vozim 130 on pa manj lepo mirno prehitim po desni, vem da je prekrsek ampak nima me kej kdo kaznovat ce debili na levi vozijo po levem pasu zato ker misli da je bolji od ostalih al kaj ti jest vem zakaj danes po avtocestah vozijo kot da je dvopasovnica in ne upostevajo leve kot prehitevalno pot.

Pravtako vkljucevanje kot ze 100x povedano, zgodi se pa vedno eno in isto, 10im sem zaporedoma pustil moznost da se vklucijo na desni pas z zmanjsevanjem gasa, tako sem jest zmanjsal ker bebci ne upajo z 90km/h na vozni pas, ko zjebejo meni voznjo z spuscanjem gasa na 70km/h potem pa kr naenkrat pohodijo gas in lepo 150km/h naprej in tako sem samo jest tisti ki ponepotrebnem zmanjsuje gas in se ukvarja z bebeci ki se neznajo vklopiti. Tako da ni sans v normalnih pogojih se nobenemu ne odmikam ce se sam ni sposoben normalno vklopiti na desni vizni pas.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
a je model? Ne, TI SI
bonk.gif

Da bi mu pomagu porint, neee to pa ne (a mislš da ma 800kg)... slikat si šu
rolleyes-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik naliM pravi:

Sedaj pa bonbonček - na boku in na zadnjih vratih omenjenega vozila je z velikimi zelenimi črkami pisalo CARINA .
evil.gif

Sej od kdaj je pa usluzbenec carine kaj vreden?

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Ja capca sta se gonila na hlape ne

to pa veš, kako?

Btw, sm že vidu k je "skor brand new" ferarri crknu tko da kaj bi blo čudn da je ta porš kj guznu
17758-icon_confused.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Temu tudi v tretje ni potegnilo. Ja je.bi ga pol.
...

Ti je šlo 1,53 ali 1,87 km/h več od Lagune?
Kolikor jaz vem, se brenceljni, komarji in ostale podvrste prevoznih sredstev ne smejo voziti po AC, ali se mogoče motim?!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik naliM pravi:

evil.gif

Sej od kdaj je pa usluzbenec carine kaj vreden?
a niso vcasih imeli celo beneficirano delovno dobo? Glede na to da je uradna oseba, naj bi bila za zgled ljudstvu.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Jao goba, ne vem če obstaja bolj dvolična oseba od tebe.

Aha spet neka obsodba brez razlage. Vidm da ste tadesni strokovnjaki v temu.

Piz.dek v drugi temi bi dal vsakega v arest, ki peljel malo prehitro, tukaj pa podpiraš prehitevanje po desni.
bonk.gif

Si zdaj zadovoljen z razlago poleg obsodbe. Sem mislil, da si se sposoben sam spomnit kaj si mesec nazaj pisal, pa ti očitno spomin ne nese tako daleč.

Glavno da si "dober" odgovor spesnil.
rolleyes-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
V glavnem, jaz ljudi, ki v takem primeru prehitevajo po desni sploh ne obsojam. Ne vem pa (menim da sem precej kreativen clovek pa vseeno) kako bi v sloveniji izkoreninili to kampiranje na levi. Namrec v jutranji konici, se po desni gladko peljes 130+ in potem vsake 200m skocis na lev pas, da prehitis osamelca na desni, nato pa spet 130+ mimo kolone na levi, ki se obicajno pelje enako hitro kot osamelci na desni (ali kake 5 km/h hitreje). Res ne vem kaj bi morali poceti z ljudmi da bi dojeli. Ker ne gre toliko za nepoznavanje predpisov kot to da so enostavno butasti in se nagnetejo na levo ko pujsi k seskom od mame pra.sice.

Potem gres pa po desni mimo pa se vidis deg.ena ki po telefonu govori in se zato 100 na uro vozi po levem pasu.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Amm vrjetno je to psiholoski problem, vedo da se prehiteva po levi, torej ce je on na levi ga noben vec nemore prehiteti, pa to resno mislim kar pisem, kajti ni normalno da se je lahko vec desetljetji vozilo po desni ,sedaj naenkrat pa kr na levo in se tam vozit 100km/h. Vrjewtno vec dejavniko, kapitalisticni sistem , posledicno kapitalisticno razmiljanje, sam da bom jest prvi, mene nihce nebo, kolk so uni na desni nesposobni da se neznajo po levi vozt, bom hitrejsi, se mi ultra mudi za vsak fuk, bom sam boljsi al kaj klinac jim v tisti plesnivi glavi dogaja. Pac ne poznajo vec reda , namesto da bi spustili gas za 5km/h kjer se na desni nekdo vozi 125km/h in lepo mirno voznjo, raje po levi gas do 160km/h potem pa spet 100km/h.
Kako izkoreniniti, cist preprosto policija mora dati parkrat pred kmetijo oglas da se bo ponovem kaznovalo voznike po levi pa bodo dali mir aja pa se obvestilo da ce nekdo na dostavnem pasu menja gumo ali pa na nasprotnem vidijo nesreco da se nimajo kaj ustavljat in delat guzvo na cesti zaradi vtikanja svojih gobcev kamor ne pasejo.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
V glavnem, jaz ljudi, ki v takem primeru prehitevajo po desni sploh ne obsojam. Ne vem pa (menim da sem precej kreativen clovek pa vseeno) kako bi v sloveniji izkoreninili to kampiranje na levi. Namrec v jutranji konici, se po desni gladko peljes 130+ in potem vsake 200m skocis na lev pas, da prehitis osamelca na desni, nato pa spet 130+ mimo kolone na levi, ki se obicajno pelje enako hitro kot osamelci na desni (ali kake 5 km/h hitreje). Res ne vem kaj bi morali poceti z ljudmi da bi dojeli. Ker ne gre toliko za nepoznavanje predpisov kot to da so enostavno butasti in se nagnetejo na levo ko pujsi k seskom od mame pra.sice.

Potem gres pa po desni mimo pa se vidis deg.ena ki po telefonu govori in se zato 100 na uro vozi po levem pasu.

467716-post_slo.gif

Cenim tako mnenje.

Vrhnika-Ljubljana je ista zgodba: desni pas je skoraj prezen, po levem pa cijazijo 100+-20 kmh razni mobitelčkarji, dremači itd... Jaz se v tem primeru večinoma redno umikam na desni pas, saj se precej bolj vidi naprej, pa tudi sama vožnja je lahko bolj konstantna (če greš v koloni, ta vedno "cuka"). Prehitevam po desni načeloma ne, razen v primeru, ko se začne kolona na levi res orenk ustavljat (pač pelješ z neko dokaj konstantno hitrostjo in v takem primeru pač prideš mimo onih na levi). Problem je edino v tem, da ti takoj, ko se umakneš na desni pas, tisti, ki je bil prej za tabo "pritisne" naprej in je včasih potem težko priti nazaj noter (ko dohitiš koga na desnem pasu)

Najhujši so pa tisti, ki tako zavzeto telefonirajo, da ne morejo niti prestaviti iz druge (s kateri pripeljejo iz uvoza) in potem kar veselo z 60km/h na avtocesto. Žal, a v veliki večini so to ženske, ki morajo očitno že pred službo prenesti vse novice in trače. In potem, ko ona z 60 zapelje na vozni pas, jaz pač pospešim do konca po pospeševalnem pasu i grem tako po desni mimo nje, babnica pa pomvadi še očitajoče gleda, kao: glej ga bedaka, prehiteva po desni.
10.gif