bedaki na cesti

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Kriv si ti, ker prehitevaš kolono.
smirk-1.gif

Naj oni bimbo dokaže, da je že enega prehitel. Taki idioti kot je ta v C4 Picasso se najdejo povsod. Še najbolj debilno je, da gre prehitevat in ne vklopi smerokazov. Zato imam vedno ko prehitevam na ta način nekje v mislih, da se lahko nekaj takega zgodi.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Tipično vikendaško. Napopani vsi na kupu. Prehitet ne moreš, če že, je treba vse ne enkrat, vsakega posebej bi pa komot pospravil. Jah no, saj je le nedelja pa dejmo kruzat tistih 60 oz. vratolomnih 70. Pride prva ravnina nič, pride druga nič. Jah očitno se ne bo nič zgodilo. Na naslednji malo daljši ravnini se pa X-mož odloči, da grem mimo, ker se mi ni dalo več sanjat. Glej ga zlomka. Takrat bi pa vsi prehiteval.
....

Mali zakompleksanec v prastarem siciljancu mora vsem pokazati, da lahko na prste stopi. Zato začne prehitevati še v nepreglednem desnem ovinku in se postavi proti C4 v mrtvi kot. Jaz take komarje porinem dol s ceste, saj se še praska ne pozna na plehu za njimi.
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
confused-1.gif

edit:

Dobr so nardil. Niso šparal, once in a life time.
grin1.gif

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/BAtelRZCFWc&feature"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/BAtelRZCFWc&feature" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
ne morem pogledat videa zaradi gsm. Na rtv je reku da je skode za 3+mio. Bo treba kak kontejner razbitin narocit. Motor se bi dalo ponucat za kaj uporabnega.
wink-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Jaz ponoči bolj kot ne vedno čist na kratko požmigam, preden padem mimo, da se tisti spredaj zbudi.

Tudi jaz in to že kar nekaj časa...sploh pa na avtocesti kamiondžiam (zjutraj berejo cajtng pa vozijo na tempomat, ponoči pa spijo na tempomatu), tako da je lepo da se jim mal v špeglu bliska, ponavadi sami od sebe malo proti črti vozijo, tako da je treba predno te zgazi, osebnim avtomobilom na avtocesti tudi občasno.....letos pozno poleti se mi je zgodilo pri 150 km/h na prehitevalnem ko je na ravnini nekdo brez razloga zapeljal iz voznega na prehitevalnega
bonk.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Ne boš verjel. Sem kar rekel, sedaj pa mal akcije, da se ne boste sam skrival po grmovju. Očitno je zaleglo. Sem dobil hitro klic nazaj. Tako da, v tem primeru, jih lahko pohvalim. Ampak kaj, ko je bilo to samo eno dejanje in bojo spet prevladala dejanja katerega je opisal Fadil. In ta dejanja nimajo veze z ničemer, kot samo s tem, da je una odšla z odprto.
evil.gif

Tako bi moralo to biti.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:

Ali je šlo za napako ali ne, bi morali najprej razčistit, ali je namen zakona zayebavanja folka in kasiranje, ali pa mogoče zagotavljanje varnosti, in pri tem upoštevati, da je tisti na desnem pasu Fadila spustil predse. Pravtako bi bilo fajn najprej razčistiti, ali je višina kazni sorazmerna s težo prekrška.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Kaj zdaj?

Povej kaj je bilo? A sta butnila s špegli, ker nekaj poči? Je voznik nato pobegnil oz. zakaj si poslal video gradivo policiji? Kakšen je bil odgovor plavih. Če se ne motim, video posnetek naj ne bi imel nobenega vpliva na določitev krivde...

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Ta upam, da ne bo več sekal. Vsaj v naših koncih.
..
Iz posnetka se jasno vidi, da je VW peljal s kolesi za debelino srednje črte znotraj svojega pasu. Če sta trčila z ogledali, pomeni, da si bil tudi ti s špeglom preko črte.

Če bi bil jaz kresalček, bi obadva za ušesa povleku in z beticami skupaj trčil.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Zato, ker si v eni ustanovi ogledujejo posnetek, da mu jebem mater iz Krškega.
mislim da tole ne bi smelo biti špegli ampak "pozno" reagiranje po bremzi
1374652-exhairovinek.JPG

Priponke

• 1374652-exhairovinek.JPG
    1374652-exhairovinek.JPG
    11,6 KB · Ogledi: 174

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
mislim da tole ne bi smelo biti špegli ampak "pozno" reagiranje po bremzi
A se niso ravno zadnjič eni bunili, zakaj Exhair vedno v teh situacijah tolk "panično" bremza. Evo vam.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Sicer pa ta cesta ne dovoljuje splošne omejitve 90 km/h. Ta bi morala biti 80 km/h, na teh odsekih pa 70.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ksz

Zadnjic me je nek bebec v citroenu DSG 3 al kaj [censored] je tisti novi mali k ma led diode, rdece barve, prehiteval od semaforja do semaforja po celi celovski cesti vsakic znova ker smo naletavali na rdeci interval in to vedno iz pasu za zavijanje na levo, takoj ko je zelena gas do konca in hop na moj pas, taprvic bi skoraj da naredu nesreco ker je bila cesta zelo prazna in je mene prijelo da bi malce pohodil rikso do omejitve 70km/h, pa se k sreci nisem, naprej je pa to delal tudi v totalni guzvi, isto kot meni.