bedaki na cesti

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
ksz.

Ravno videno na Koroskem mostu v MB, na levem pasu spredaj "sanjac", zadaj policijski karavan. Speljeta pri zeleni smer rondo Gosposvetska cesta. Majmun spredaj si misli, tako zdaj bom pa varno in vozi 70. Na levem pasu. Plavi karavan ga en cajt gleda, potem pa rece, tale je pa res varen voznik in ga prehiti po desni.

Vidim da bom moral telefon postavit na armaturko.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.130
113
to ni AC lahko prehitevaš po desni

sej bebci se kar sami javljate v tej temi...

bomo naredili spisek? pa še avte zraven napište

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Če mi boš vozil za ritjo in blendal, samo stopim po bremzi in odejo ksenonke
grims-1.gif

Komot, bomo vidli komu se bo bolj jebalo, tebi ali meni. Boš pa to samo enkrat v življenju naredil, zaupaj mi, ker jaz se ti že zaletim in če ostanem pri zavesti ne bom pritisnil po bremzi, ampak dodatno na gas.
wink-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik buggy pravi:
kaj pa si pricakoval od bebcev...se moras ocitno prilagoditi na AC voziti po prehitevalnem da pa ne bos koga v kolonici ovc motil pa najbolje da se ugasnes luci...aja pa ce bos koga zagledal na odstavnem ne pozabi bremzat pa slikat s telefonom.

Bee beee

Rabim tank, to rabim.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Če mi boš vozil za ritjo in blendal, samo stopim po bremzi in odejo ksenonke
grims-1.gif
Tok glup pa spet ni, da bo vozil za ritjo in blendal, ker takrat ni pravega efekta.
Blenda se na primerni varnostni razdalji
evil.gif
(blendanja ne odobravam)

Bumbar ti pa drugič kar po odstavnem užgi, pa ne pozabi vseh 4 prižgat. Se redno dogaja v konicah od 15:00 pa do 17:00.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
o ja, se najdejo glupaki, da glava peče..sem vozil po AC, bila je kar frej in ga pohodim na 200
redface-1.gif

Pa sej sem vedel, da si retardinho in nepismen.

Kot prvo, nikjer nisem napisal, da vozim nad omejitvijo, nerviram tiste, ki so prehitevalni pas vzeli za voznega, takrat pa jim naredim lightshow.

Si se usral kakec a? bi ti model zobe zbil kot da bi domine podiral.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.130
113
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Pridno varčujem za spodnjo mašino, ahahahahah kaj bom potem izvajal teror.

$(KGrHqQOKnEE4-7umg(sBOY0PfSpvw~~_19.JPG

pri temle ne boš imel za tankat, taako da si spet na istem.
bonk.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Po pisanju na forum boš ti ocenjeval, kdo je pismen pa kdo ni..nisi nič boljši, kekec
wink-1.gif

Ataaaaa, še žlice ne moreš držat ne da bi se ti roka tresla pa boš s pištolo mahala, saj si bolj sebi nevaren kot pa okolici (tudi to je pod vprašajem). Pazi, da ne boš adidas črtice na spodnjicah naredil.
hysterical-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Pridno varčujem za spodnjo mašino, ahahahahah kaj bom potem izvajal teror.

$(KGrHqQOKnEE4-7umg(sBOY0PfSpvw~~_19.JPG

pri temle ne boš imel za tankat, taako da si spet na istem.
bonk.gif

Bomo videli, bomo videli. Cilj je, ne bi šel pa za vsako stvar v takšen strošek. Opcija je pa 350 CDI, AMG optik pa se poskrbel za porabo, samo to ni to. Moram delat vrum vrum.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
mene pa samo zanima ali blendaš samo temu prvemu, ki je ustvaril kolono ali tudi vsem vmes med tabo in njim? Ne štekam folka, ki dohiti tako kolono in začne zadnjemu blendat, se ti ne zdi da bi vsi radi šli hitreje in ne samo ti?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Priznam, da če je kolona, ne blendam, ker enostavno ni haska do tistega na čelu kolone (kdo pa je sploh prvi). Če je pa krajša kolona "prisilim" da spokajo nazaj na desno, dokler ne pridem do vzroka zastoja, potem pa začnem z žmigavci in blendanjem, dokler mu ne potregne, da pospeši na hitrost za prehitevanje, večina pa se jih umakne na svoj pas.

Problem je tudi takrat, ko sta oba pasova zabita, takrat bi moje početje bilo skrajno neumno in neodgovorno, tudi nevarno. V veselje mi je takrat, ko so ceste rahlo praze, recimo ob 6ih zjutraj je zmaga. Naredim mu drugo sonce zadaj.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Nihče se ne obdregne ob vzrok, vsi samo posledico vidite (tako kot policisti - dokaz posnetek izpred meseca dni, na AC vsi po levem 80, mož v Alfi lepo po desni po omejitvi in seveda se njega ustavi ne pa bedaka na začetku kolone)
bonk.gif

Ampak ok , to je že miljonkrat obdelana tema in večni (nerešljiv?) problem naših AC.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Medak, patološki motenec, unikat, divjak, bebo en.

Kaj ti ni jasno, oni uživajo na levem pasu, ker hočejo vsi hitreje pa ne gre.,
crazy1.gif

wink-1.gif