bedaki na cesti

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Tam prehiteval
stupid-1.gif

Vidim ogromno divjakov pa ne poznam nobenega, da bi na tistih par metrih upal prehiteti
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Tam prehiteval
stupid-1.gif

Vidim ogromno divjakov pa ne poznam nobenega, da bi na tistih par metrih upal prehiteti
wink-1.gif

zakaj pa ne? saj ma črtkano črto
evil.gif

ta je sigurno prehiteval, pa tud tako strašno nepregledno ne zgleda, ne vem, bi bilo treba posnetek z druge strani videt, pa še iz voznikovega vidika

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
ZELENI RENAULT KR NC-062 budala na kvadrat, pomoje stare R 19 ali Laguna...

pri pokopališču vidim budalo, da vozi prehitro iz otočka na Planini (KRANJ), jaz levo po prednostni...on desno prigoni v ovinek...seveda mu v coni 40 - šolska pot ni dalo miru in gasa mimo mene prehitevat pomoje ene 50-60 po malem, nato še sekal ovinek v levo, še dobri, da nasproti ni prišel nihče....nato mimo toplarne še enega prehiti....pomoje je imel 60 notri v coni 40...kakšna je kazen? no nato je fasal rdeči semafor...sem šel mimo da sem si bolje videl avto in poklical 113 ter ga prijavil....

So rekli, da bo soočenje, ker ga verjetno ne bodo dobili med vožnjo, šel je pa proti mestu dol po savski dol...uf sem razpizden, da imajo take budale avto in izpit.

Nazadnje urejeno:

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
49
28
NI nobene cone 40 btw. Samo omejitev 40, ker je 200m stran šola, večina otrok pa itak ne hodi od te šole domov na "Planino" (zaprt blokovski kompleks) ampak ravno kontra čez omenjeno cesto na britof svečke in djole prižigat...

Drugač si pa navadna tožibaba.

P.s. A še nisi na dopustu?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
no pa omejitev in zelo neprimerno mesto za prehitevanje (ter nevarno, saj imaš 3 prehode za pešče), ko itaq vsi vozijo že dobrih 40-45.

tako da je 40 kar na mestu. in nisem tožibaba, samo mi je živce dvignilo s tem nevarnim početjem, naj dirka kje drugje je v naselju.

sem, od danes.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Naj poskusi s takimi manevri v dežju, tam je precej slipery when wet
wink-1.gif

Jaz sem pa fural LJ-obala-LJ v četrtek in v petek. V četrtek milina, vsi pametni, brez incidentov, nobenega mi ni bilo treba prehiteti po desni, močno presenečen. No v petek povsem druga zgodba, polno raztresenih čehov, avstrijcev, romunov itak neomejeno...živčno, kolone, večkrat naredil desni mimovoz....in sem nekako sklenil, da je preklop iz izi vožnje v živčno odvisen od gužve na AC, do neke mere gre normalno, potem se pa začne pizdarija....

sad

Guru
24. avg 2007
21.167
9.801
113
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Naj poskusi s takimi manevri v dežju, tam je precej slipery when wet
wink-1.gif

Jaz sem pa fural LJ-obala-LJ v četrtek in v petek. V četrtek milina, vsi pametni, brez incidentov, nobenega mi ni bilo treba prehiteti po desni, močno presenečen. No v petek povsem druga zgodba, polno raztresenih čehov, avstrijcev, romunov itak neomejeno...živčno, kolone, večkrat naredil desni mimovoz....in sem nekako sklenil, da je preklop iz izi vožnje v živčno odvisen od gužve na AC, do neke mere gre normalno, potem se pa začne pizdarija....
Morda bi šel k psihiatru, preden ti kakšen pes, kateri ti gre čez cesto pred avtom povzroči preklop iz izi v živčno vožnjo. Ali pa kapljica dežja, katera ti pade na vetrobransko steklo...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Hotel sem izpostaviti dejstvo, da ni problem voziti po regelcih kadar ni veliko prometa, malo težje pa kadar je gužva za popizdit.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
ksz

Se včeraj peljal po AC Ljubljana - MB. Na prehitevalni špuri je nonstop en zlato-rjav SUV japonske znamke vozil okoli 115 - 120km/h
Registrska: SG ZOJA
Zdaj, če je kdo iz koroške regije in tega modela pozna, mu ali ji naj lepo razloži, kaj pomeni na avtocesti VOZNI pas in kaj PREHITEVALNI pas... Ali pa mu naj dobronamerno pove, da naj gre v en tečaj CPP.

Nazadnje urejeno: