bedaki na cesti

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Daj filmček gor !
...
Če si upaš, seveda.

Ups, še tebi sem nekaj dolžan, sicer z veliko zamudo. Kaj dobim, ko sem v teh dneh zbiral korajžo in jo končno dovolj zbral? Namig: rabim štiri nove gume.
grin1.gif

Če to ni pretiravanje.... samo vprašanje časa je, kdaj bo nabasal motorista. Avtomobilisti se takim bedakom, moje mišljenje, lažje izogibamo. Na trenutke, Fitipaldi pred njim, je bil še večji ekstrem. Pri 1.18-1.19 levi ovinek, sem pa vzet kot makaronar pred mano, pa mi ni zneslo, da bi celega obdelal. Enostvno sem cuknu, ker greš na blef.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Res je. Vozili smo se lepo tekoče dinamično, da mi še prehitet ni bilo treba. Hitrosti 80-100 po števcu.

Še drugi del.

juris, posnetka od voznika, kateri je pretiraval kontra ( vožnja po svojem pasu, ponoči, ma ni sekal, pa da se jebeš
grin1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Če se ne motim, naj bi voznik crx-e šele ogreval gume, ko mu je Xhair dihal za ovratnik.
smile-1.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.920
5.987
113
CRX je imel obute ene čunga lunga radirka gume, saj se je lepo videlo kako je odnašalo avto skozi ovinke.

sad

Guru
24. avg 2007
21.166
9.801
113
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Če se ne motim, naj bi voznik crx-e šele ogreval gume, ko mu je Xhair dihal za ovratnik.
smile-1.gif
Itak, debilna vožnja je pa stalnica, a ne?
evil.gif

Če je to res, se je enostavno pustil sprovocirat ko prasi.ca. In bi ga potem lahko spustil mimo, ampak ne, ne bo njemu ena rjasta VAG kanta jeb.ala ježa...
evil.gif

Sicer pa, Hondaši imajo vedno x izgovorov na voljo, ko jim en pokadi. Od tega, da voznik ni znal šaltat
evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.166
9.801
113
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
CRX je imel obute ene čunga lunga radirka gume, saj se je lepo videlo kako je odnašalo avto skozi ovinke.
In voznik ni mogel prilagoditi vožnje temu?
Jaz tudi lahko s štampami vozim tako kot ta, ravno tako z nekimi Nankangčič ali pa 10 let starimi Tigarcami.
Vedno neki izgovori.
hysterical-1.gif

Sam bi sicer rekel, da temu vozniku manjka par kolesc v glavi, ali pa naj vzame 3 Persene, da ne bo takoj poživinil. Še dobro, da je na dirkališču to delal, čeprav dvomim, da je na cesti dosti drugače. Aja, lahko bi pa vsaj pri NeedForSpeed vse auto pomoči izklopil, pa bi mu morda potem bolje šlo.
evil.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Samo za vas poiskal in tukaj imate citat:

Uporabnik bojc T je napisal:
Ja najlaži je pa hondaše provucerat, zdej šele vidm da si ti že hitr krog vozo jest pa ogrevalnega, sori če bi prej vedu bi se ti umaknu, jest sm se pa še pizdil kaj si se mi že v ogrevalnem tok na rit začel limat, zakaj nisi pustil mal fore umes, ja žal nism dojel taprav trenutek
sprasujem se.gif
:lol:
Ej bova pol iz prvega pa iz drugega pokala nardila kompilaco v enga
sprasujem se.gif
: :lol:

popravek:
Če se ne motim je bila razlika med Xhair-om in voznikom nekaj stotink. Xhair je bil prvi, voznik honde drugi. Torej, kdo je slab?

Nazadnje urejeno:

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Ne ne ne razumeš, takole gre:

Citat:
Uporabnik Gromska strela pravi:

"Ko na primer pri Hondi 1.6 Vti na 5.500 obratih (kjer se pri evropskih zvarkih veselje počasi končuje) mašina glasno zapoje, gre Honda enostavno hitreje od vseh ostalih, tudi če jo slednji prehitijo. Takšna resnica je bila v praksi že večkrat dokazana, vendar očitno tega nihče ni videl oziroma noče videti."

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Včeraj se pelje nasproti mene en twingo, pač klasično, precej pod omejitvijo, ko zagledam na armaturki pred šoferjevo/šoferkino faco čez 3/4 višine šipe ogromnega mačka, ki stoji in gleda ven.
13.gif

Predvidevam da je voznik promet opazoval med nogami tega mačka???
bonk.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
danes okol 15h, stojim na prvem semarforju pri izvozu za BTC iz smeri CE, imbicil z novim Golf 6 prihara cca 100 mim mene in direkt čez rdečo, ki je gorela že vsaj 3 sekunde. REG: LJ - UU 634
bonk.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
V Loki je na enem od novejsih semaforjev (Podlubnik 1) to ocitno postal nacionalni sport za kmetavze iz Selske doline. Rdeca za kanglice ocitno pomeni, da je treba peljati se malo hitreje (od dovoljenih 50) skozi, ce kdo slucajno hoce cez glavno cesto na prehodu ali pa zapelje iz stranske na glavno ali preko (ob svoji zeleni luci) pa divje na bremzo, potem takoj na hupo, ko se sokirani revez koncno pravilno odpelje, pa naprej skozi rdeco kot da ni bilo nic. To se zgodi tudi po par avtom zapored v isto rdeco.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Heroji pač. En ovinek naprej od zgornjega posnetka. Ne vem kako se je lahko voznik za njim pripeljal pravilno.

Looool, šele sedaj videl. Tale voznik CRX-a je takrat že bil v hitrem krogu, kolkr sem ga sam zastopil, ko sva potem govorila. Sicer ma to smolo, ker ma hondo, ker je model drgač prov faca.
zmaga.gif