bedaki na cesti

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.156
11.037
113
kod Džej-Zija
Eno izsiljevalsko tele, ki si premisli:

Pa še standardne težave v krožišču. Najprej starejši par skozi rdečo, se rahlo vidi le sprednji del čisto na začetku. Malo kasneje pa tepec v Galaxyju menja pas čez robnik, nekoga izsili, nato pa še enkrat malo po robniku.
bonk.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
A se še čudite takim vožnjam ???????

Ugotovili so hude nepravilnosti, predvsem pri pridobivanju potrdila o opravljenem vozniškem izpitu. V celoti ali deloma po fazah si ga je med letoma 2010 in 2012 kupilo 150 voznikov, večinoma povratnikov, za kar so plačali okoli 1.500 evrov.

http://www.zurnal24.si/izpite-kupujejo-po-1500-evrov-clanek-211931

Tudi če ga ne kupi..
Včeraj vozim proti Mb, med izvozom Celje center in Celje vzhod vozi AŠ po voznem pasu. 200 do 300 m pred seboj zagleda kamion in zapelje na prehitevalni pas - s 110 km/h...

Jaz se ne čudim ničemur več, če inštruktorji vožnje to učijo.

PS: prav žal mi je, da prejšnji mesec nisem imel kamere - ena ženska v nekem malčku; v Kamniku pogumno po enosmerni - v napačno smer; na koncu enosmerne zavoje še proti občino - torej nadaljuje z vožnjo v napačno smer...

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Eno izsiljevalsko tele, ki si premisli:

[alter ON]
Če pa gonš po AC 345km/h, kako te bo potem videl? Sam si si kriv!! [alter OFF]

Kaj, če je samo narobe ocenil hitrost tvoje vožnje? V temi in dežju se to lahko zgodi.
A to si na obvoznici? Koliko je na odseku omejitev hitrosti?

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Glavno, da sta odnesla brez nesreče.
Eni uvozi in izvozi na Ljubljanski obvoznici so kar kritični v rush-hour, sploh ob slabem vremenu. Moraš predvidevati reakcije drugih...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.156
11.037
113
kod Džej-Zija
Saj sem predvideval. Noga je šla že rahlo z gasa. Tudi če bi zavil na prehitevalca, bi se mi uspelo dovolj ustaviti, da ne bi bilo naleta.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
PS: prav žal mi je, da prejšnji mesec nisem imel kamere - ena ženska v nekem malčku; v Kamniku pogumno po enosmerni - v napačno smer; na koncu enosmerne zavoje še proti občino - torej nadaljuje z vožnjo v napačno smer...

Imam kamero, pa se toliko bedarij dela na cesti, da se mi ne dal več tega dol, s kamere, dajati. Robe bi imel vsak večer kar nekaj.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Se zmer mislm, da pretiravate. Da pa vosli raj dajo 1500 za izpit, kokr da se enkrat odvozjo pa itak pove o brihtnosti.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Se zmer mislm, da pretiravate. Da pa vosli raj dajo 1500 za izpit, kokr da se enkrat odvozjo pa itak pove o brihtnosti.

Kar misli si. Če me zadosti sprovocirate, grem s kamere potegniti posnetek od danes, iz Ljubljane, s Celovške ceste, pri Petrolu proti Brilejevi, kjer je voznica s stranske ceste, že zdavnaj, ko so imeli konec zelene, kar zapeljala v križišče, vozila na glavni cesti pa so speljali in je obstala med nasprotnima voznima pasovoma. Ampak ne, da bi tam počakala, skoraj je povzročila prometno nesrečo, ker je izsilila vozila, ki so imela zeleno luč, da je odpeljala do konca.

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Zakaj morajo/lahko vladna vozila vozijo tako agresivno?

Danes na praktično prazni gorenjski cesti (proti Brniku) sta šla z lučkami Audi in za njim BMW 160+ km/h. BMW očitno kot nekakšno spremljevalno vozilo, vozi zadaj in čez oba pasa (vozi po sredi ceste). Če se mu ne umakneš na skrajno desni del voznega pasu deluje, kot da se ti bo zagonil v rit...

V čem je fora?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Človeku daš tuj avto in pooblastilo, da lahko vozi kot nor (čeprav si predstavljam, da nimajo pravice ogrožati drugih) in volila.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ker sem zadnji ...

Tule ni veliko manjkalo!
rolleyes-1.gif

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/4j856v9M7TU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

na tem razpecu je zjutri katastrofalno stanje če se hočeš vključiti desno, ker se vsi pacienti furajo po zunanjem pasu notranji desni je pa čist frej in se noben ne pomakne na njega, da bi se lahk sploh kdo vključu....

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Tale posnetek iz križišča je slab, ker se precej slabo vidi, tako da razen tvojih neumnosti, ko si v krožišču 2x menjal pas, drugega nisem videl! Pa ti veš, da se na tem rondoju pasu ne sme menjati? Potem pa se zgražaš na drugimi kako vozijo.....
crazy1.gif