Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Apollo8: veš, nimamo že leta in leta NOBENEGA zaupanja v POLICIJO, inštitucijo, ki bi MORALA biti cenjena, upravljati DELO za katero vas, MI, davkoplačevalci, težko plačujemo. Vedno ste tam, ko se vas ne rabi in NIKOLI tam, ko bi se vas rabilo.
Kretenov na cestah je ogromno in da niste sposobni to IZTIRITI ali vsaj delno omejiti, prosim povejte javnosti. Jaz in ostali gremo na cesto, da brez pretirane bojazni za lastno življenje, prevozimo od točke A do B, ne pa da se moramo bati teh "budal". Je to pretežko?
Seveda je pretežko. Sicer sedaj jim malo škriplje, ker manjka kadra, ma ko bo kadra dovolj, bo še vedno težko. Zakaj? Sicer včasih so res težko bere, ma odgovore se povečini najde v postih od sintiča. Kazni bojo šle spet gor, kar nimam nič proti. Edin kar mi gre resnično že na [censored] je tole, da to izkoriščajo potem kot izgovor za boljš varnost. Jaz se bom pa še vedno s strahom vozil, da me ne bo kakšen varno-počasen nasprotni voznik nabasal.
Samo v tej temi bral, da je pokalo v tuhinjski. Če je tisti bedak (za nekatere) dohitel kolono in čisto nič počakal in bil strpen, potem smo končal debato. Če je pa tukaj drugi vzrok, bi bilo pa pametno o tem predebatirat in nekaj narediti v tej smeri. Takega primera se bojim, da ga 1x sam naletim. Tudi sam sem se že vozil v koloni 60km/h po soški. Za popizdit. Seveda nekaj časa je šlo, potem pa poči makaronarju film in padejo škarjice. Tale norec makaronarski nekaj nori. Tako bi zgledalo v očeh večini slovenskih ovc. Tudi sem se že vozil 20-30km/h po Zali za šleperjem, ker pač se on ne bo umaknil. Ne ovce, ne rabi se umikat zato, da bomo lahko mi norel naprej, ampak zato, ker je tam omejitev 90 in bi se rad samo peljal po omejitvah in ne močno ultra turbo 16v pod. Včeraj mi je tovornjakar ob zeleni na semaforju lepo stisnil desni smerokaz. Super, se odepljem mimo, ga pozdravim on poblenda nazaj. On je šel svojo pot, jaz sem pa s kančkom gasa ali pa še to, ne norel s svojimi 60km/h proti idrijski kotlini. Ampak enim to ni jasno, eni to vzamejo kot ne vem kaj, je treba norcem preprečit da bi te prehiteli. Bom dal posnetek gor kako je čiča vzel zakon v svoje roke. Pa [censored] ti materna stara umakn se na svoj pas in me spusti naprej. Če kaj ne bo po zakonu mamo zato varuhe pravice, da mi bojo pisal kazni, v kar pa itak komaj čakajo.
Glede posnetka od alana. Pogledal do 3-4min. V tem delu sta dva odseka v desni ovinek, ki na posnetku zgleda prov 90 stopinjski. Tukaj se men vidi obupno. Tako da ne bom obsojal, ker ne vem kako se to vidi iz oči voznika. Sem pa 100%, da se raje srečam s takim na Keltiki, kot pa z enim varnim, počasnim, oh in sploh cpp upostevajočim voznikom po nasportnem pasu. Vse kar vidite na tem posnetku je hitrost in koliko je voznik nor. Jaz bi v tem trenutku zamenjal 50% voznikov v slo z voznikom na omejnjem videu. Ja, sedaj pa hitro napišite, da podpiram norenje, ovce. Beeee beeee beeeee
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Poglej svoje filmčke pa ti bo jasno od kje toliko nesreč.Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Ne vem od kje potem toliko nesreč vsak dan v Sloveniji če se vsi vozite tako varno?
Hmmm gledam, gledam pa ne vidim nobene nesreče?
Žirovc, kje ti to vidiš. Dej pokaži posnetek. Tudi sam iščem.