Ti dve pa kar prosto po prešernu. Zebra, kaj je to?
Citat:
Uporabnik Swetko pravi:
Nimate vsi vi pojma.Takole se dela pred semaforjem:
-čakaš na usterno barvo luči na semaforju,
-ko je le-ta, se prerpičaš o varni vožnji skozi križičšče. Se pravi, da je prazno,
-začneš postopek speljevanja.Pri tem paziš, da s prevelikimi vrtjaji ne škodoješ motorju tvojaga avta, in sluhu pešcev, ki čakajo pred prehodom za pešce.Kolikor se da umirjeno počasi.
O si uspešno izvedel premik na dtugo stran križišča si lahko čestitaš, da sta za tabo ,v opisanem tempu uspela križišče prevoziti še dva.
LP
Kje si bil, ko so pamet delili?Citat:
Uporabnik binebane pravi:
Citat:
Uporabnik Swetko pravi:
Nimate vsi vi pojma.Takole se dela pred semaforjem:
-čakaš na usterno barvo luči na semaforju,
-ko je le-ta, se prerpičaš o varni vožnji skozi križičšče. Se pravi, da je prazno,
-začneš postopek speljevanja.Pri tem paziš, da s prevelikimi vrtjaji ne škodoješ motorju tvojaga avta, in sluhu pešcev, ki čakajo pred prehodom za pešce.Kolikor se da umirjeno počasi.
O si uspešno izvedel premik na dtugo stran križišča si lahko čestitaš, da sta za tabo ,v opisanem tempu uspela križišče prevoziti še dva.
LP
večina živčnih prepotentnežev se tega ne zaveda, ker so praktično prirasli v avto in mislijo, da so najmočnejši
tebi so pamet kar daliCitat:
Uporabnik sistemik pravi:
Kje si bil, ko so pamet delili?
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
exhair: zakaj ga nisi zbil na tla? to bi bilo edino merilo za budale
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
taka kolona ni nastala kar tako razen če je bilo konc šihta.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Tole vidis samo v balkanu in nasi kmecki sloveniji. V rdeco, sej bo ze pocakal na drugi strani. Zadnjic sem sedmim zaprl pot in potem so vsi sli rikverc. Mene se najbrz niso ustrasili ampak mi je pomagal kamion za mano
Mislim kaksno govedo moras biti za tele manevre.