bedaki na cesti

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Ti sploh razumeš kaj je zapovedano? Zapovedano je, da se moraš po končanem prehitevanju enega vozila, razen na smernem vozišču z dvema ali več prometnimi pasovi, čim prej vrniti na izhodiščni prometni pas. Pika!
priden.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.482
113
SV SLO
Kolone ne smeš prehitevati. Dva zaporedno vozeči vozili sta že kolona. Lahko pa prehitiš enega se vrneš na vozni pas in potem prehitiš še drugega.

To je iz razlage policaja, ki mi je napisal kazen zaradi prehitevanja dveh vozil. Prvi so bili policaji, ki so namerno vozili 60 km/h na 90 dovoljene drugi pa je bil boga boječi voznik, ki si ni upal prehiteti počasnete. Sam sem upal prehiteti oba in sem skasiral kazen.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Visokotlačna rotacijska pra*ica, poglej naslednji primer:

Danes sem se peljal mimo policaja na AC 150 km/h, pa se ni zgodilo nič.
Ergo! Na AC je dovoljeno voziti 150 km/h.
grims-1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
No vidiš, pa smo 123 % ugotovili in zagotovili, da se po AC lahko voziš 150 km/h. Če mi še zagotoviš, da lahko legalno brez kazni streljam politike, te kušnem na nago rit.
cheer.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
po števcu itaq komot 150.....ker bi te radar ujel nekje 145...pa še toleranca pa smo skoraj na 130...za to ne pišejo položnic.....so pa pred meseci kolega ujeli na 167 po radarju, torej števec 175€ pa je dobil 200€ ali kok že.

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
34
28
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Dva zaporedno vozeči vozili sta že kolona.

ZPrCP 3. Člen, 15. točka pravi takole: »kolona vozil« so tri vozila ali več, ki vozijo eno za drugim po istem prometnem pasu na takšni medsebojni razdalji vozila, da sta hitrost vožnje in ravnanje voznikov v medsebojni odvisnosti;
ZPrCP

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Visokotlačna rotacijska pra*ica, poglej naslednji primer:

Danes sem se peljal mimo policaja na AC 150 km/h, pa se ni zgodilo nič.
Ergo! Na AC je dovoljeno voziti 150 km/h.
grims-1.gif

Kako pa naj ti dokažejo, da si res peljal 150km/h? Saj nimajo vsa policijska vozila radarjev, ki lahko merijo med vožnjo... Lahko bi te ustavil in ti težil za prvo pomoč in žarnice...
Mogoče sta se peljala kam na malico ali pa imela druge delovne naloge in ju promet ni zanimal. Saj niso vsi policisti samo prometniki...

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Tako kot Jado, si tudi ti "promašio bojno brdo" in to za cel kilometer. Moj primer je bil zgolj retoričen z namenom, da pokažem nesmiselnost argumentov Visokotlačne-rotacijske-pra*sice. Pač v stilu: "Včeraj je žena vame zabrisala talar, torej leteči krožniki obstajajo!"

cat

Fizikalc
3. sep 2007
915
81
28
Včeraj sem imel skorajšnje bližnje srečanje z idi.otom, ki se mu je neskončno mudilo in je bilo mojih 135 zanj žalitev. Moral je konkretno prip.izdit ker ga ob prehitevanju kamiona še ni bilo nikjer blizu

https://www.youtube.com/watch?v=wa7XqWVu40w&feature=youtu.be

Najprej se mi je zalimal na rit, menjal pas na centimetre, stopil bo bremzi in ko sem ga hotel obvoziti začel zapirati pas.
Če predam posnetek policiji bo kaj učinka ? Osebno dvomim...

edit : ne gre mi vstavit videa, pojma nimam zakaj

Nazadnje urejeno:

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
No točno tako! 5 takih na dan vsak dan na poti v službo in iz nje. Dober si,da se umakneš, ker jaz se ne.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
No, to pa je pravi "bedak na cesti".
uf-1.gif

CE KU-109, da pomagam policiji.

[cenzura], ki misli da je pameten in da bo druge poučil o vožnji, v bistvu pa nima pojma o CPP. Pravi "juris".

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
pediater, očitno si žal polpismen in še disleksičen, ker ne razumeš mojih postov in pojasnil.