bedaki na cesti

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.141
316
83
To križišče poznam. In ta v oplu je le naredil prostor, da se križišče ne zabaše.
Pred njim je ulica, in avto, ki iz križišča želi zapeljat v to ulico ne more it naprej, torej čaka, nega čakajo ostali v križišču in zastoj je tu.
Če bi opel crknu mislim da mu nebi gorela štop lampa.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pomoje uni v Focus ni nic mislil ... in je kar rinil naprej... Je vsaj opravicil svojo tablico (KR = Kr Rine)
grims-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Ta v focusu je naredil kar je bilo prav, če vprašaš mene. Za tistim ki je stal na rdeči je bilo še za en avto placa, ta bedak v oplu pa čakal...koga pa ne vem.
Aha, ti si tisti ki mi trobi pred križišči, ker pustim plac za uvoz/izvoz avtom na stranko cesto.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Ta v focusu je naredil kar je bilo prav, če vprašaš mene. Za tistim ki je stal na rdeči je bilo še za en avto placa, ta bedak v oplu pa čakal...koga pa ne vem.
Evo, ti kar lepo pojdi v Šolo Vožnje, pa se še kakšno stvar nauči...
priden.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Tale v fokusu je najbrž mislil, da je tistemu pred njim avto crknil (al pa je voznik zaspal), ker je bilo pred njim še ene 20m do naslednjega. Pa je prehitel stoječega.
In če bi nekdo s stranske ceste želel zapeljati desno, bi se dal kam? Čisto pravilno je, kar je naredil (pa še v senci je stal).

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Aha, ti si tisti ki mi trobi pred križišči, ker pustim plac za uvoz/izvoz avtom na stranko cesto.
A nima glavna cesta prednosti pred stransko?
Kar se tiče trobljenja...trobim takrat, ko vidim da folk stoji, čeprav ni nobenega razloga za to da stojimo (se spi pri zeleni luči in gleda okoli), pa če mi kdo na silo izsiljuje prednost (to se dogaja v LJ, kjer se urivajo zadnji trenutek na tisti pas na katerem bi morali biti že prej...zaradi mene ga bom primu, pa naj mi lepo da kuponček, ker je izsiljeval....če sem jaz lahko čakal, potem lahko tudi on, drugače pa je moral it pet minut prej na pot).

koliko

Guru
21. avg 2007
4.414
2.484
113
SV SLO
Citat:
To spremeni dejstvo, da je pri nas prepovedano v rdečo peljat?

To ravno ne. bi pa bilo dobro prilagoditi zakone tako, da bi bil promet čim bolj tekoč. Zavijanje desno, ko ne oviraš nikogar je že eden tak ukrep. Kanadčani se kar čudijo slovenskim predpisom, da moraš stati pri rdeči čeprav zavijaš desno.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:

Ce ti stojis pred rdecim semaforjem in nekdo, ki pripelje in zeli zaviti v to stransko ulico, ne more, ce mu ne pustis "lufta" ... in tako se potem lahko zabase krizisce, ker tisti, ki so za njim, ne morejo peljati naravnost ... Prav tako je vcasih lepo, ce nekomu odstopis prednost... sploh ce zato ne izgubis nic... Ampak nekaterim ego to ne dopusca... ker imajo prednost ...
rolleyes-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:

Ce ti stojis pred rdecim semaforjem in nekdo, ki pripelje in zeli zaviti v to stransko ulico, ne more, ce mu ne pustis "lufta" ... in tako se potem lahko zabase krizisce, ker tisti, ki so za njim, ne morejo peljati naravnost ... Prav tako je vcasih lepo, ce nekomu odstopis prednost... sploh ce zato ne izgubis nic... Ampak nekaterim ego to ne dopusca... ker imajo prednost ...
rolleyes-1.gif

Tisto prvo je res, ampak tam ni bilo nobenega...
Kar se tiče odstopanja prednosti...to počnejo ljubljančani, ki bi MORALI vedeti kam gre kateri pas na tistem križišču, ker so ga verjetno že tisočkrat prevozili, pa vendar ne, raje gredo na drugi pas, kjer se pač cesta prazni, ker imajo prej zeleno, potem se pa vrivajo na ta pas, ki zavija levo. Gre pa za tisto križišče, ko zaviješ iz Tivolske ceste na Dunajsko. Tam se vedno vrivajo notri, zadaj pa se stoji v koloni.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Tale v fokusu je najbrž mislil, da je tistemu pred njim avto crknil (al pa je voznik zaspal), ker je bilo pred njim še ene 20m do naslednjega. Pa je prehitel stoječega.
In če bi nekdo s stranske ceste želel zapeljati desno, bi se dal kam? Čisto pravilno je, kar je naredil (pa še v senci je stal).
Moje mnenje
Če bi nekdo s stranske ceste želel zapeljet desno, bi pač moral počakat da je prosto. Tisti na prednostni imajo pač prednost.
Je pa tisti pred fokusom ravnal popolnoma pravilno, ko je pustil 20m placa pred sabo, ker bi nekdo nasproti po prednostni lahko pripeljal in hotel zavit levo pa mu je ta pustil plac. In če mu ta nebi pustil placa, bi tisti na prednosti stal..... in vsi za njim, in nastal bi zastoj.

Napako je res naredil tisti s fokusom, ampak ne zato, ker bi bedak želel pridobit eno mesto v koloni, ampak ker ni dojel, da je tisti pred njim povsem pravilno pustil 20 meterski prostor morebitnim nasproti vozečim, ki bi želeli zavit levo. ampak je mislil da je tistemu pred njijm crknil avto ali kaj podobnega.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
To spremeni dejstvo, da je pri nas prepovedano v rdečo peljat?

To ravno ne. bi pa bilo dobro prilagoditi zakone tako, da bi bil promet čim bolj tekoč. Zavijanje desno, ko ne oviraš nikogar je že eden tak ukrep. Kanadčani se kar čudijo slovenskim predpisom, da moraš stati pri rdeči čeprav zavijaš desno.

Tak člen dati v zakon, bi bila čista zmaga. Ampak ne v bananarepubliki. Ko pri nas čakam na zeleno se počutim ko en [cenzura], ko sem se razvadil tega pravila čez lužo. Tudi pri nas grem v rdečo. Jebat ga. Se pa zavem, da če me bo videl palcaj mi bo jebal mater, vzel izpit, dal 2000€ kazni in avto vzel, ker nisem ogrožal nobenega. Se pa strinjam, nebi bilo po zakonu. In to pravilo tako laufa čez lužo, da je užitek. Ne rabiš nič čakat, prideš, pogledaš, greš. Top shit. Zelo tekoče vseskupaj.
wink-1.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
To pravilo laufa čez lužo super ampak čez lužo laufa tudi vse ostalo pri nas pa ne.