bedaki na cesti

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
BlackVue DR400G HD >> http://www.blackvue.com/en/contents/sub1.asp?idx=7

20120510-8d5gq3k1y93ghk4k7muqb82mx3.jpg

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Jaz tega ne zagovarjam in se sam striktno umikam iz prehitevalnega pasu, opažam pa eno stvar, zaradi katere je možno da se kdo raje ne umakne. Namreč če je tisti zadaj počasnela, bo tako počasi mečkal mimo, da je treba po nepotrebnem zmanjšat hitrost.

Ti na posnetku nisi kazal znakov da bi bil sposoben it mimo v parih sekundah oz brez da bi moral on bremzat, če bi se ti umaknil.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik mukwai pravi:
Kaj je pa narobe z Italijo? Sredi Rima lazje zamenjam tri pasove sredi križišča kot pa na Celovški enega. CPP jim je res bolj za okras, solidarnost na cesti je pa svetlobna leta pred nami.

aplauz.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Jaz tega ne zagovarjam in se sam striktno umikam iz prehitevalnega pasu, opažam pa eno stvar, zaradi katere je možno da se kdo raje ne umakne. Namreč če je tisti zadaj počasnela, bo tako počasi mečkal mimo, da je treba po nepotrebnem zmanjšat hitrost.

Ti na posnetku nisi kazal znakov da bi bil sposoben it mimo v parih sekundah oz brez da bi moral on bremzat, če bi se ti umaknil.

Če bi pa hotel pokazat željo po tem d aga prehiti bi pa folk jokal da mu kao za ritjo vozi...

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Verjamem. Sej načeloma se vidi že po tem kako se ti nekdo približuje. Če pa bogaboječe pelje 30 m za tabo, pa po vsej verjetnosti ne bo mim padu in boš mogu bremzat.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
13.gif
Sem normalno pripeljal za njega kakih 20-30 km/h hitreje od njega, se mu bolj približal da me je opazil, nato pa rahlo umaknil nazaj, da naju ne ogrožam. Ko sem videl da je spredaj frej in se mi tip ne bo umaknil sem šel pravilno na svoj pas in kretena po pravilih preklinjal.

Mu bom pa naslednjič pripeljal čist za ritjo, blendal, trobil, na šipo bom napisal zrcalno koliko konjev imam ter kolikšna bo moja končna hitrost. Ko bo voznik pred mano vse to analiziral, ker videt je bilo da je šofer čisto pri stvari, se bo umaknil na prazni pas na desnem brez da bi revež moral spustit nogo z gasa.

Kakšne bedne izgovore imate za take pacijente.
bonk.gif

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
To je dejansko najboljši možen izgovor ki si ga lahko zamislim. Realnost je pa najbrž da model ne zna peljat in da niti enkrat v času ko si bil za njim ni pogledal v ogledalo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
ne sej ne krivimo tebe.. Sam eni pač ne dojamejo. Jaz bi se za kako sekundo mali približal, če se nebi umaknil bi ga prehitel po desni. Tega dotično recmo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.191
9.823
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
ne sej ne krivimo tebe.. Sam eni pač ne dojamejo. Jaz bi se za kako sekundo mali približal, če se nebi umaknil bi ga prehitel po desni. Tega dotično recmo.
Jaz se probam ne približat. Priletiš na varnostno, daš levi smernik. Če tega ne pogrunta mu ''dobrovoljno'' blendneš z dolgimi. Če to ne pomaga (dostikrat ne), si daš muziko bolj na glas in čakaš, da se mu bo dvignil in bo končno šel na desno.

Če sem pa živčen, se pa ne spomnim kaj potem delam
evil.gif
.

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Mah sej zadržujem se ne na riti. Meni s eosebno neda čakat takih pacientov. Ker če se ti ne umakne, po žmigavcih in blendanju se ti nikoli nebo umaknil.

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.401
235
63
Takim se približam s potovalno hitrostjo. Če ne vidim kakšnega avta, ki bi ga ta prehiteval in se ne umakne (še vedno sem na varni razdalji), se pomaknem na vozni pas in preverim koga 'prehiteva'. Če na desnem pasu ni nikogar, se vrnem nazaj na prehitevalnega in pričnem z ukrepi:
- pridem malo bližje in prijazno požmrknem z dolgimi lučmi v smislu 'Dobro jutro, jaz sem tu in bi želel mimo.'
- če prvič ne pomaga, ponovim še 2-3x.
- če še to ne pomaga, uporabim trobljo za bujenje.
- če še to ne pomaga (zelo redko), grem nazaj na desni pas in previdno (to pomeni do diagonale avta počasi, potem pa na polno) zapeljem mimo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.191
9.823
113
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Takim se približam s potovalno hitrostjo. Če ne vidim kakšnega avta, ki bi ga ta prehiteval in se ne umakne (še vedno sem na varni razdalji), se pomaknem na vozni pas in preverim koga 'prehiteva'. Če na desnem pasu ni nikogar, se vrnem nazaj na prehitevalnega in pričnem z ukrepi:
- pridem malo bližje in prijazno požmrknem z dolgimi lučmi v smislu 'Dobro jutro, jaz sem tu in bi želel mimo.'
- če prvič ne pomaga, ponovim še 2-3x.
- če še to ne pomaga, uporabim trobljo za bujenje.
- če še to ne pomaga (zelo redko), grem nazaj na desni pas in previdno (to pomeni do diagonale avta počasi, potem pa na polno) zapeljem mimo.
Pri takih akcijah je fajn imeti nogo na bremzi... Ker ti kakšen psihopat hitro stopi po bremz....

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Nič ne razumete, taki umirjajo promet, da ne bi prišlo do hudih nesreč. Morali bi jim biti hvaležni, ne pa da divjate, kot norci po prehitevalnem pasu. On že ve, kakšna je prava hitrost za vas.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
13.gif
Sem normalno pripeljal za njega kakih 20-30 km/h hitreje od njega, se mu bolj približal da me je opazil, nato pa rahlo umaknil nazaj, da naju ne ogrožam. Ko sem videl da je spredaj frej in se mi tip ne bo umaknil sem šel pravilno na svoj pas in kretena po pravilih preklinjal.
To ti misliš, da ti daje kašno prednost na cesti ali kaj? Plave lučke so prednost, vse ostalo je izsiljevanje. Omejitev tam je 110, varnostna razdalje je omejena na MINIMALNO 55 m. Konec debate. Če te kaj moti, pojdi desno in tam ostani!
Citat:
:[/I]
Mu bom pa naslednjič pripeljal čist za ritjo, blendal, trobil, na šipo bom napisal zrcalno koliko konjev imam ter kolikšna bo moja končna hitrost. Ko bo voznik pred mano vse to analiziral, ker videt je bilo da je šofer čisto pri stvari, se bo umaknil na prazni pas na desnem brez da bi revež moral spustit nogo z gasa.

Kakšne bedne izgovore imate za take pacijente.
bonk.gif
Le pazi, da ne boš srečal mene. Bova orala po njivi.