bedaki na cesti

gr69

Guru
15. dec 2009
11.640
2.690
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Očitno obvlada, saj je nekako moral priti na prehitevalni pas.

Verjento s 55 km/h direkt iz vključevalnega.
crazy1.gif

Posnetkov ne vidim - hebena safety policy firme! youtubeblacklisted.press

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Sej razmumem, da bo naslednji dan GHD, ampak, a potem je vse prosto po prešernu? Jaz ne vem, ma eni tudi malo ne pomislijo na svojo rit. Ko bi bila vsaj kaka tabla v stilu "postavljanje, označevanje, limanje trakov, oh in sploh priprave na GHD Wajdusna", ne, bog ne daj. Cesta je bila v tem trenutku normalno prevozna za vsako ovco, ko ma izpit ter avto, in ne prosto po prešernu. Če obstaja kaki aneks, da se lahko sprehajaš en dan prej prosto po prešenu, pa ne vem. Če je temu tako, se opravičujem iz dna srca.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Mah, če se jim ne zdi postavit opozorilne table za spremenjeno signalizacijo (sprememba v enosmerno) in zato nastajajo cele kolobocije, ne vem, zakaj bi se tu matrali samo za eno dirko.
stupid-1.gif

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Evo o tem govorim, smerokaz je dala, ko je že zavijala. Vsaj trikrat naj bi požmigal, preden kaj narediš. Upam, da ga je dal snemalec kaj prej.

A daj..99% jih v tem primeru ne da smerokaza in gre ven. Ona je dala smerokaz in v ogledalo je pogledala 100% sicer nebi nazaj skočila. Je pa res da je avtor posnetka pohodil gas do konca in najbrž bi bila deljena krivda za zavarovalnico samo zasral je pa avtor posnetka ker je videl smerokaz 100% in bi lahko komot stopil z gasa in bi oba lepo speljala. Tko je pa na nek način nekulturno izsilil čeprav bi teoretično bila krivda deljena. Nisem pa siguren, če bi se kolona ustavila, če bi avtor posnetka ustavil...brez zavijanja.
Drugač sta pa dobro rešila ni kaj reči.
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ko sem videl smerokaz, oz. ko je zavila (istočasno) sem šel v trenutku po žlajfih, kak gas neki.
bonk.gif
Nikogar nisem izsilil, saj sem tja zavil, ko je bil pas še frej.
Verjetno se ne bi ustavil do časa na temu pasu, ker nisem imel namena na tem pasu ostati že par sekund prej, pač se nisem odločil za menjavo pasu na hitro kot ona. Smola je, da sva istočasno zavila. Jaz z 60 km/h, ona pa z 10km/h.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Ko sem videl smerokaz, oz. ko je zavila (istočasno) sem šel v trenutku po žlajfih, kak gas neki.
bonk.gif
Po posnetku bi rekel sekunda in pol da si se je dotaknil, ko je dala žmigavec. Je pa res ti 60 ona 10 vse se je zgodilo v 5 sec hitro in dobro se je izteklo....nima veze dobro sta rešila.

mukwai

Pripravnik
2. jun 2011
110
9
18
Kaj je pa narobe z Italijo? Sredi Rima lazje zamenjam tri pasove sredi križišča kot pa na Celovški enega. CPP jim je res bolj za okras, solidarnost na cesti je pa svetlobna leta pred nami.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Z Italijo ni nic narobe, vozijo z avti kot s skuterjji. Povprecnemu slovencku se utrga tam dol, ker cez polno crto pas menjat je ze skandal, 4je v vrsti za 2 pasova je cist noro, ampak vse laufa brez zastojev. Edino, celega avtomobila pa ni niti enga tam. Se mi zdi, da je edino pravilo tam, da lahko vse pocnes, samo ustavit se pa ne....takoj hupa. I blended in so easily.
grin1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Lej ga frajerja.
Kako mu uspe, da ga nikoli ne dobi policija pri tem? Ker glede na videno ni niti enkrat malo pomislil, da bi zapustil prehitevalni pas. Predvidevam da to počne stalno.
bonk.gif

In če bi se midva oba peljala do Kopra, potem bi šlo do Kopra tako?
confused-1.gif
Prehitet po desni ne smem. A klic na 113 v tem primeru sploh jemljejo resno?

p.s. škoda ker se ne vidi tablice zaradi sonca (pa umazane šipe itak ...).

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Krozisce v Sencurju je podobno problematicno, kot tisto v Medvodah... Dva pasova za ven (vmes polna crta)... ljudje pa kar ignorirajo
frown-1.gif
...

Poleg tega je tale "pacient" s kamionckom imel se samo eno roko prosto, ker je v drugi drzal telefon in veselo cvekal ... :angry2:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Dobr si rešu. Se vidi, da si že prej ocenil in predvidel da bo tale samo peljal čez.

Sta mi pa ta dva križišča res neumna s temi črtami z vidika varnosti v prometu, saj razen talnih označb ni nikjer prej nič označeno. Krožišče pa je tudi premajhno, da bi nek manj vešč voznik se trudil it na notranji pas.

Popizdiš pa, ko vidiš da nekdo govori po telefonu, to da si mu prišparal "kuponček" pa sploh ne vidi. Kako se bo potem naučil iz svojih napak, če jih sploh ne opazi.
10.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Na Medvoskem kroziscu je takih "pacientov" dnevno cel kup
smile-1.gif
... tako kot je recimo na Kroziscih v Kopru ... ali pa na Tomacevskem rondoju ...

20120509-8wiekufub5mk78y47aj4f7f855.jpg

Itak bi bilo pa najbolje, da naredijo tako, kot v Kranju pri Merkatorju... ko so dvopasovno krozisce spremenili v enopasovno ...

20120509-g8jg58dtfaspt7n99756rkagj4.jpg

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Še en pacijent.

Ne vem če se vidi na sliki, ampak bankina je na tem mestu široka 15-20 cm, ker se je že prej udrlo.
rolleyes-1.gif

Predvidevam da od te bankine ni več ostalo nič, ko sem se zapeljal čez, že tako je bilo po moje pol kolesa v luftu.
confused-1.gif