Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
kolega, moj komentar je bil zgolj joke
in sicer tak, ki ga ne bi dal komu kogar ne poznam.
Hotel sem te v bistvu le pozdravit...
lp
Drugič uporabi ZS!
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
kolega, moj komentar je bil zgolj joke
in sicer tak, ki ga ne bi dal komu kogar ne poznam.
Hotel sem te v bistvu le pozdravit...
lp
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Na Renault forumu so omenili, da se da resetirati/kalibrirati merilnike (samo ne km števec)
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Resetiraj števec na naslednji način.
Ugasni avto, stisni gumb za reset števca dnevnih kilometrov ou. računalnika in daj kontakt ter še kako sekundo drži gumb, kontakt pusti.
Števci se skalibrirajo in na novo resetirajo ( kilometri ne grejo na 0 ). Zadeva pa kar neki cajta traja, ne ustraši se.
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
jaz sem opazil drug fenomen - range, se pravi koliko benza naj bi še bilo, precej dobro zadane, medtem, ko trenutno porabo malo čudno računa - po Zaloški, v čerti in 60 km/h napiše 24 l, spustim gas, začnem zavirat, dam v nižjo, kot je seveda potrebno, in poraba skoči na trenutnih 35 l.
ko pa pospešujem na polno pri vključevanju na AC, pa 8 l kaže ...
to po moje tud ni najbolj normalno, a ne?
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Resetiraj števec na naslednji način.
Ugasni avto, stisni gumb za reset števca dnevnih kilometrov ou. računalnika in daj kontakt ter še kako sekundo drži gumb, kontakt pusti.
Števci se skalibrirajo in na novo resetirajo ( kilometri ne grejo na 0 ). Zadeva pa kar neki cajta traja, ne ustraši se.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Uporabna prostornina tanka je 60l. tako ti piše v navodilih za uporabo (če si jih dobil zraven). Da ne boš v dvomih.