Predvsem počakaj še par tankov. Pri enem tanku lahko kar precej fališ, ker prvič nisi do konca tankov, sedaj pa čisto do konca. Če bo več tankov odstopalo, potem imaš dejansko problem.Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Laže ko pes. Moti se tudi za 1 liter. Se da to kako umerit/kalibrirat ali ga naj ignoriram? Zadnji tank mi je kazal 4,6 medtem ko je izračun pokazal 5,44
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Problem je tudi ta, da mi kazalec za gorivo ni padel niti do rezerve (ko začne svetit lučka), natočil sem pa 57 litrov. Tank naj bi bil 60 litrov. Je možno, da gre not kar precej več, BC je pa umerjen za 60 litrov? Pa pravijo, da ima Megane zelo dolgo "rezervo".
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
In kako ti veš med vožnjo koliko je natančen BC?
Ne razumem kaj ima veze veter in ostali bullshit s tem, da ti narobe BC kaže. Namreč, če mu je veter pomagal, bo šla poraba tako po BC-ju, kot tudi ročno izračunano dol. Ravno tako obratno. Malce si mimo ustrelil, a neCitat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Primerjave do 0.1 litra oz deci so butaste in popolnoma brezvezne. To je ravno tako, če ti je enkrat veter pomagal, spet drugič pa ne. Normalno da se bo potem poraba spremenila.....za par deci. in pol je proizvajalčev BC čuden
Se pravi, če bi se ti dogajalo to kar se pri večini?Renaultov bi imel že psihične težaveCitat:
Uporabnik mtl pravi:
Meni vedno na 0,1 prav kaže in zato bolj mirno spim ponoči.
Ne, le še malce bolj izrazite bi bileCitat:
Uporabnik predator pravi:Se pravi, če bi se ti dogajalo to kar se pri večini?Renaultov bi imel že psihične težave