Se 14 evrov ugodneje.Lahko. Dobi se prekonektor vendar z vsakim vmesnim členom izgubiš nekaj moči.
Tale DTD152 je super, je tako poceni da se splača vzet, ga imam že kar nekaj let v vsakodnevni uporabi pa kar noče in noče crknit, da bi ga zamenjal za novejšega.
Pravi naslov za nakup makita orodja je metaloprema ali elektroservis povše.
Akumulatorski udarni vijačnik - DTD152Z
Akumulatorski udarni vijačnik - DTD152Zwww.elektroservis-povse.com
Lidl ga ima včasih v ponudbi, ja. Mislim, da okoli 180Nm, 50 eur. Jaz sem zadovoljen z njim.
Ne prevec pricakovat od baterijskih stemarc. Odvisno sicer kaj bi pocel z njimi ampak tam je poraba baterij ogromna. Uporabljam od metabota pa je res sam za kak “vogal” popravitLidl vidim da tokrat nima udarnega vijacnika
(Ga je sploh že imel? ) Ki.mi je prioriteta za nakup. Noben od naštetih pa nima SDS plus stemarce.
Za sliko obesit ali pa kakšno sidro za cev ,kabel zavrtat.Ne prevec pricakovat od baterijskih stemarc. Odvisno sicer kaj bi pocel z njimi ampak tam je poraba baterij ogromna. Uporabljam od metabota pa je res sam za kak “vogal” popravit
Morem pogledat, baterije so pa cca 4 leta stareRekel bi da tvoj metabo ne deluje pravilno ali pa imaš zanič baterije.. Jaz uporabljam sds plus štemarco na baterije vsak dan pa se ne morem strinjati s tabo. Jo je treba precej časa drgnit preden je baterija prazna.. Koliko J imaš?
Rekel bi da tvoj metabo ne deluje pravilno ali pa imaš zanič baterije.. Jaz uporabljam sds plus štemarco na baterije vsak dan pa se ne morem strinjati s tabo. Jo je treba precej časa drgnit preden je baterija prazna.. Koliko J imaš?